|
||
![]() Yazma aracı olan burning studio bu sürümü ile gerçekten çok üstün performans ve sadelik ile karşımıza geldi. Yazma aracı olarak Nero ile tüm Dünyayı sallayan ashampoo bu sefer bir adım önde. ![]() Eğer şifre işlemi gerçekleşmezse bu şifreyi deneyin BS10A5-77F716-F0730D Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| arkadaşlar ben okul içi bir slayt hazırladım. movi makerda... sonra onu yüksek dpde tanımladım kaydettim. şimdi benim bunu dvdye kayıt etmem gerekiyor ki öğrencilerimiz dvdyi takar takmaz tvde izleyebilsinler... ama beceremedim. önce any video converter indirdim orada dönüştürdüm. neye dönüştürdüm aviye ama bu arada pcmde divx yüklü... otomatik öyle açılıyor benim pcde kayıt. ama dvdye taktığımda açılmadı. ha bu arada cdye yazma aşaması için de ashampoo burning studio 2010 indirdim cdyi de oradan yazdırdım... ama işte dediğim gibi tvde izlemek için dvdyi, dvd okuyucuya taktığımda çalışmadı. nerede hata yapıyorum? ne yapmalıyım bu konuda bana yardımcı olur musunuz? teşekkür ederim. |
||
|
||
Herhangi bir dönüştürmenize gerek yok. Eğer DVD'den hemen DVD oynatıcılarda oynatmak istiyorsanız aşağıda ki resimde seçili olan yeri tıklayıp dosyanızı yazdırın boş bir DVD'ye ![]()
|
||
|
||
| tesekkurler kardes | ||