|
||
arkadaslar acil yardıma ihtiyacım var. gecen gün pc yi actıgımda uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı hatasını aldım. netten ne kadar arastırdımsa da hiç bi çözüm bulamadım x86 yıda yukledim yine olmadı. cözümü olan varsa yardımcı olsun lütfen
|
||
|
||
arkadaslar acil yardıma ihtiyacım var. gecen gün pc yi actıgımda uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı hatasını aldım. netten ne kadar arastırdımsa da hiç bi çözüm bulamadım x86 yıda yukledim yine olmadı. cözümü olan varsa yardımcı olsun lütfen ![]() Herhangi bir program yüklemişmiydiniz ? |
||
|
||
herhangi bi program derken msn le ilgili soruyorsanız sadece sınırsız titresim ve coklu oturum acma vardı. onlarıda denetim masasından kaldırmak istedim bulamadım
|
||
|
||
herhangi bi program derken msn le ilgili soruyorsanız sadece sınırsız titresim ve coklu oturum acma vardı. onlarıda denetim masasından kaldırmak istedim bulamadım ![]() Yani bu sorun çıkmadan önce bir program yüklediniz mi bu soruna neden olabilecek ? Yoksa direk formattan sonra mı bu sorunu verdi ? |
||
|
||
| yok hayır hiç bir program yuklemedim pc ye formatta atmadım. msn i kapattım pc yi de kapattım okula gittim geri geldim aksam bi acayım dedim actım pc yi msn i tıkladım bu hatayı verdi. | ||
|
||
| Şu programı indirip yükleyiniz ==> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yükledikten sonra reset atmayı unutmayın... |
||
|
||
| cok saol bunu yukledim olmamıstı ama bidaha denicem bakalım simdi Gönderildi: 03 Haziran 2010 13:58:00 denedim sonuc olumsuz
|
||
|
||
| Şimdi vereceğim adımları dikkatlice uygulayın bilgisayarınıza; Önce bu programı yükleyiniz ==> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Sonra bu programı yükleyiniz ==> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Son olarak bu programı yükleyiniz == Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Bu işlemlerden sonra .dll sorunu verirse sorun veren .dll'nin ismini buraya yazın. Hala aynı sorun devam ederse Msn'i 14.0.8117.416 sürümüne güncelleyin... |
||
|
||
| tesekurler netten uzak kaldım bu ara o yuzden yapamadım ilk fırsatta yapıcam tekrar tesekurlr | ||
|
||
| çok saol kardeş deniyorum umarım olur. Gönderildi: 06 Temmuz 2010 16:56:53 ilk verdiğin 2005 diyo eskimiş olabilir ondan olmadı sanırım. 2. verdiğini yapıorum msn i güncelle derken nasıl yani anlamadım
|
||