|
||
| slm arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacm var . Şimdi bendemessenger plus live programı var msn yaptıgım konuşmalar kaydoluyorbenm bi arkimle 3-4 mb lik baya uzun bi konusmam var yalnz ben bukonusmanın içerisinden ufak bi bolumunu silmek istiyorm dosyayı metinbelgesinde actm kodlar var pek bişi anlamadm bunu değiştirebilmemmumkunmu ? eger oyle bişi varsa muhakkak yapmam lazm cok onemlideşimdiden tesekur ederim | ||
|
||
slm arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacm var . Şimdi bendemessenger plus live programı var msn yaptıgım konuşmalar kaydoluyorbenm bi arkimle 3-4 mb lik baya uzun bi konusmam var yalnz ben bukonusmanın içerisinden ufak bi bolumunu silmek istiyorm dosyayı metinbelgesinde actm kodlar var pek bişi anlamadm bunu değiştirebilmemmumkunmu ? eger oyle bişi varsa muhakkak yapmam lazm cok onemlideşimdiden tesekur ederim Sohbet günlüklerini istediğiniz değişikliği çeşitli program yardımı ile yapabilirsiniz. Buna not defteride dahil. Öncelikle değiştirmek istediğiniz sohbet günlüğüne sağ tıklayıp not defteri ile açın. Açılan pencerede not defterini en sağa doğru kaydırın konuşmuş olduğunuz yazılar orda bulunmaktadır. İstediğiniz gibi değişikliği yapabilirsiniz isterseniz silebilirsinizde.
|
||
|
||
| cok tesekkr ederm kardeşim ben not defternde actmda o yazılanları gormedm cunku cok karsk seylerde var=) Allah razı olsn;) | ||
|
||
cok tesekkr ederm kardeşim ben not defternde actmda o yazılanları gormedm cunku cok karsk seylerde var=) Allah razı olsn;) İsterseniz notepad++ programı ilede yapabilirsiniz. O not defterine göre biraz daha düzenli çünkü o program kodları renklere göre ayırabiliyor Ben teşekkür ederim...
|
||