FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => MSN Messenger Hataları, Sorunları ve Çözümleri

Konu: Sohbet günlüklerim içeriğini değiştirme lutfen yardım

Sayfa: [ 1 ]

suheyl 17.05.2010 00:00:57
slm arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacm var . Şimdi bendemessenger plus live programı var msn yaptıgım konuşmalar kaydoluyorbenm bi arkimle 3-4 mb lik baya uzun bi konusmam var yalnz ben bukonusmanın içerisinden ufak bi bolumunu silmek istiyorm dosyayı metinbelgesinde actm kodlar var pek bişi anlamadm bunu değiştirebilmemmumkunmu ? eger oyle bişi varsa muhakkak yapmam lazm cok onemlideşimdiden tesekur ederim

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 17.05.2010 16:02:45
slm arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacm var . Şimdi bendemessenger plus live programı var msn yaptıgım konuşmalar kaydoluyorbenm bi arkimle 3-4 mb lik baya uzun bi konusmam var yalnz ben bukonusmanın içerisinden ufak bi bolumunu silmek istiyorm dosyayı metinbelgesinde actm kodlar var pek bişi anlamadm bunu değiştirebilmemmumkunmu ? eger oyle bişi varsa muhakkak yapmam lazm cok onemlideşimdiden tesekur ederim

Sohbet günlüklerini istediğiniz değişikliği çeşitli program yardımı ile yapabilirsiniz. Buna not defteride dahil. Öncelikle değiştirmek istediğiniz sohbet günlüğüne sağ tıklayıp not defteri ile açın. Açılan pencerede not defterini en sağa doğru kaydırın konuşmuş olduğunuz yazılar orda bulunmaktadır. İstediğiniz gibi değişikliği yapabilirsiniz isterseniz silebilirsinizde.

suheyl 17.05.2010 20:56:23
cok tesekkr ederm kardeşim ben not defternde actmda o yazılanları gormedm cunku cok karsk seylerde var=) Allah razı olsn;)

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 17.05.2010 23:59:46
cok tesekkr ederm kardeşim ben not defternde actmda o yazılanları gormedm cunku cok karsk seylerde var=) Allah razı olsn;)

İsterseniz notepad++ programı ilede yapabilirsiniz. O not defterine göre biraz daha düzenli çünkü o program kodları renklere göre ayırabiliyor Ben teşekkür ederim...

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker