|
||
| Merhabalar ben Eskişehir'den Ayşenur.Uzun süredir bi forum sitesi arıyordum umarım burada aradığımı bulurum:) | ||
|
||
Merhabalar ben Eskişehir'den Ayşenur.Uzun süredir bi forum sitesi arıyordum umarım burada aradığımı bulurum:) Aramıza hoşgeldin senur. Aradığından fazlasını bulacağına eminim sitemizde umarım güzel vakit geçirirsin. İyi forumlar
|
||
|
||
| teşekkür ederim hoşuma gitti zaten eline sağlık her kim hazırlayıp bugüne getirdiyse:) | ||
|
||
| Aramıza hoşgeldin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ...
|
||
|
||
teşekkür ederim hoşbuldum
|
||
|
||
Hoşgeldin senur.Bİz senelrrdir burdayız ara ara bakamadığımız ilgilenmediğimiz anlar olsada hep burdayız kopamıyoruz.Umarım senin içinde öyle bir durum olur
|
||
|
||
Hoşgeldin senur.Bİz senelrrdir burdayız ara ara bakamadığımız ilgilenmediğimiz anlar olsada hep burdayız kopamıyoruz.Umarım senin içinde öyle bir durum olur ![]() hoşbuldum işte ben de aynen bunu istiyorum
|
||
|
||
| İnşAllah diyelim.Belki ilk başlarda sıkılabilirsin çünkü arkadaşlarımızın çoğu dersleri başka işleri dolayısıyla burda olamıyorlar ama yazın cıvıl cıvıl geçen tam bir aile gibi olan sitemizde senide görmek onure edecektir hepimizi. | ||
|
||
ben de yaza kadar alışırım siteye ne var ne yok iyice incelerim artık
|
||