FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Bilgisayar & Donanım Sorularınız

Konu: Bağlantı Sorunu_?

Sayfa: [ 1 ]

Ketoo_26 01.06.2006 07:49:46
Arkadaşlar benim iki bilgisayarım var ve birbirinden bilgi ve oyun aracıyla kullanmak istiyorum fakat ağ bağlantısı kuramıyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı_? (şimdiden teşekkürler) Üzgün

SoldierOfAllah 01.06.2006 16:24:03
İlk önce Ağbağlantılarıma Giriyorsun.Sol tarafta" Ev veya Küçük İşyeri Ağı Kur" seçeneğini seçiyorsun:Karşına gelen menünede iki defa ileri diyorsun.Daha sonra "Bu bilgisayar İnternete mesken ağ geçidiyle veya ağımdaki başka bir bilgisayar üzerinden bağlanır"kutucuğunu seçiyorsun.Ve ileri diyorsun.Karşına çıkan menü de "Bilgisayar tanımı ve bilgisayar adı" seçeeneklerini kafana göre doldur.Sonraki menünede "çalışma grubu adı" burayada bir ad ver kafana göre.Sonraki menüde"Dosya ve yazıcı paylaşımını aç" kutuçuğunu seç.Sonraki menülerde ileri de.En son biligisayarı yeniden başlat diyecek sende tamam de olacak.Allah'ın izniyle.

Diğer bilgisayardada aynı bu işleri yap.Ama "Bilgisayar tanımı ve bilgisayar adı" farklı olacak şekilde

Sorun yaşarsan tekrar yaz Yardımcı olurum İnşallah

Ketoo_26 04.06.2006 22:24:15
teşekkürler  Okey Okey

SoldierOfAllah 06.06.2006 12:40:13
Rica Ederim Okey Okey Okey Okey

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker