|
||
| evet hata kodu bu araştırdım sonuca ulaşamadım başka fikri olan var mı??? | ||
|
||
Bu sorun genelde McAfee Virüs programını kullanan WLM kullanıcılarında çıkıyor. Kullandığınız virüs programı McAfee mi ? |
||
|
||
| hayır nod32 Gönderildi: 14 Ekim 2009 23:38:04 ayrıca bende ses ve görünütü kurulumu bölümündeki mikrofon bölümü pasif görünüyor..gerekl, düzenlemeri yapmaya çalıştım ama hala pasif acaba bununla bir bağlantısı olabilirmii |
||
|
||
| Güvenlik programınızı devredışı bıraktığınızda sorun oluyor mu? Ayrıca McAfee SiteAdvisor yüklü mü? | ||
|
||
| mcafee yüklü deil evet devre dışı bıraktım yine aynısı oldu ayrıca araştırdım bi arkadaş şöyle çözmüş durumu ama ben yapamadım yada tam anlamadım...prog files içindeli windows live klasöründeki ilk dosyaya tıkladım onar dedm sonrada mikrofon ve camı çıkardım..reset attım yeniden yükledm oldu ama bende dedğim gibi milkrofon bölümüde pasif yani mikrofon çalışmıyor...ses özelliklerine girdim iki mikrofon var ikisinide ayrı ayrı denedm olmadı..toshiba a-300 satellite |
||
|
||
| Aşağıdaki adresten ilgili kısımları doğru şekilde seçin ve kameranız için uygun sürücüyü indirip kurmayı deneyin. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| kamerada driveri yüklü zaten yakuza kontu ayarladı onu ama dediğim gibi elden bişi gelmi napcaz bilmiorum Gönderildi: 15 Ekim 2009 12:34:03 o dediğin adreside biliyorum orada ses driveri var ama zaten ses var ama m,krofondan kaynaklanıyor bence ama onuda ben yapmadım kameram çalışıor ama msn de deil
|
||
|
||
| Benzer bir durum benimde başıma gelmişti. Bir bilgisayara windows 7 kurmuştum. Daha sonra denemek amaçlı kamerayı açmak istedim kamera vardı ancak görüntü yoktu. Daha sonra başka bir işlem yaparken windows 7 çöktü. Bende yeniden kurdum. Sorun kendiliğinden düzeldi. Ayrıca verdiğim adreste sadece ses değil bütün sürücüler mevcut. Sorun yaşamamak için orda bulunan kamera (webcam) ve ses (sound) dosyasını da denemekte fayda var. |
||
|
||
| ben ordaki driveri denedm olmadı kardeşim ya napabiliriz anladım wala Gönderildi: 15 Ekim 2009 12:51:34 bide şöyle bişi oluo mesela bi arkadaşa cam açtım sadece görntü ama oldu diğerinde olmuyo başkasında kafayı yedi sanırım |
||
|
||
0x8ac70013.. hata kotu bu arkadaşlar yardımcı olursanız memnun olurum tşk ler |
||