|
||
| evetr dediklerini aynen yaptım bu seferde msn hiç açılmıyor oturum aç dediğimde izmet geçici olarak kullanılmadığından v.s daha sonra tekrar deneyiniz..oturum aç dediğim an bu uyarıyı alıorum... napcam şimdi Gönderildi: 13 Ekim 2009 22:06:09 8007007e hata kodu bu |
||
|
||
Bilgisayara reset at aynı hatayı verirse biraz bekle sonra tekrar dene. Geçici bir sorun merak etme düzelir
|
||
|
||
| kardeş beklemekle geçen bişi deilmiş bu arkadaşta varmış 1 haftadır açılmıyooo yaniii...bende 8.5 iyükledmmm msn çok şükür açıldı ama cam problemii hala aynı bu sefer hcam hiç açılmıyor..ayrıca ses görüntü açamıyoruz die hata veriyor napcazzz Gönderildi: 14 Ekim 2009 00:55:44 8007007e yakuzakontu kardeşim lütfen bakarmsn bu neden oluyor ve gerçekten düzelmiyorrr.....diğer çözüm yollarına baktım ama nafile bide msn extra dosyasındakileri kurun falan diiyolar ama dosyayı bulamadım ... Gönderildi: 14 Ekim 2009 14:48:44 evet hata kodu sorununu çözdümm ama dediğim gibi cam sorunu hala devam etmekte |
||
|
||
Aynı sorunu bir arkadaşım yaşamıştı sana söylediğim yöntemlerin sonunda sistem taraması yapıp düzeltmiştim. Önce bilgisayarını hantallaştıran tüm çerezlerden kurtul. Ccleaner programıyla tüm sistemi temizle ardındanda ccleaner ile sistem hatalarınıda düzelt seçeneklerde var. Bilgisayara reset at. Eğer sorun hala devam ederse büyük ihtimal işletim sistemiyle alakalı tavsiyem şimdilik Vista Home Premium kullanman Windows 7'yi 22 Ekimden sonra kullan çünkü şimdiki Windows 7'lerin hepsi RTM sürüm. Birçok hatası var
|
||
|
||
| yok kardeş denedm olmadı ayrıca bu sorun vistadaykende vardı..ondan 7 yi kurdum ben napıcaz bilmiorum artık | ||