|
||
| merhaba değerli arkadaşlarım bendeki sorun şöyle : msn cam yolluyorum kabul ediyor tam bağlancakken görüntülü arama sona erdi diyor... çözüm için bi fikri olan (toshiba a-300 ) vista Gönderildi: 08 Ekim 2009 19:50:03 yardım edebilicek kmse yok sanırım sorun hala devam etmekte ve işletim sistemini win 7 yaptım |
||
|
||
| Bu sorunu sadece bir kişiyle görüşünce mi veriyor yoksa farklı kişilerlede görüntülü konuşmayı denedin mi, onlarla görüşürkende aynı sorunu mu veriyor ? | ||
|
||
| evet herkesle öle oluyor ayrıca farklı msn adresinden deneyincede aynı şey oluyor | ||
|
||
| Webcam driverinizi güncelleyip tekrar messenger üzerinden kurulum yapmayı deneyin. | ||
|
||
| onu daha öncede denedm olmuyor... Gönderildi: 13 Ekim 2009 21:07:27 ayrıca şöyle ilginç bi durum var program ekle kaldır bölümünnde cam driveri gözükmüyor ama msn de ses ve görüntü kurulumu yaparken kamera açılıyor böyle bişide var |
||
|
||
onu daha öncede denedm olmuyor... Gönderildi: 13 Ekim 2009 21:07:27 ayrıca şöyle ilginç bi durum var program ekle kaldır bölümünnde cam driveri gözükmüyor ama msn de ses ve görüntü kurulumu yaparken kamera açılıyor böyle bişide var Birde şurdaki güncel webcam driverini indirip kurmayı dene ==> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Diğer söylediğin normal bi durum bazı laptoplarda driverları program ekle/kaldırda göremezsin. |
||
|
||
| indiriyorum sonucu yazıcam Gönderildi: 13 Ekim 2009 21:18:23 dediğini yaptım driver ekle kaldırda gözüküyor ama sorun hala düzelmedi başka fikirlerin varsa uygulamaya hazırım |
||
|
||
| Msn sürümün 2009 değil ise mutlaka güncelle yükselt sürümü eğer 2009 ise messengerı komple kaldır tekrar yükle o zaman büyük ihtimal sorunun çözülür. |
||
|
||
| hmm peki ama şöyle bi durum var ben tamamen kaldıramıorumm..ekle kaldırda msn die bişi yok windows live temel parçalar falan var nasıl tamamen kaldırcam son sürüm ayrıca | ||
|
||
hmm peki ama şöyle bi durum var ben tamamen kaldıramıorumm..ekle kaldırda msn die bişi yok windows live temel parçalar falan var nasıl tamamen kaldırcam son sürüm ayrıca Bu programla tamamen kaldırabilirsin ==> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kaldırdıktan sonra yeni sürümü indir tekrar yükle
|
||