|
||
erkekler için eğitim not: Sınıfların ıçerıgı son derece karmasık ve zor oldugu ıçın her bırıne en fazla 8 kısı kabul edılebılecektır ) İşlenecek konular ve işleme şekli aşağıdaki gibidir : konu 1 - buz kalıbına nasıl su doldurulur? (Adım adım slaytla açıklama) konu 2 - tuvalet kagıdı rulosu: Takıldıgı yerde kendını yenıler mı? (Yuvarlak masa tartısması.) Konu 3 - klozet kapagını kaldırıp duvara ve su borusuna sıçratmadan i....k mümkün mü? (Grup çalısması.) Konu 4 - kirli sepetıyle yerdekı halı/döseme/koltuk arkası arasındakı temel farklar. (Resımler ve grafıklerle açıklama.) Konu 5 - tabak çanak yemekten sonra kendı kendıne lavaboya veya bulasık makınesıne uçarak gıdebılır mı? (vıdeolu açıklama.) Konu 6 - kımlık kaybı: Uzaktan kumandayı bır parçanız olmaktan kurtarmak. (Destek hattı ve yardımlaşma grupları) konu 7 - aranan seylerı bulmayı ögrenmek: Höykürerek evın altını üstüne getırmek yerıne dogru yere bakarak başlamayı ögrenmek. (Açık forum.) Konu 8 - hanıma çıçek getırmek sağlıgınıza zararlı değıldır. (Grafıkler ve ses kaydıyla açıklama.) Konu 9 - normal ınsanlar kaybolunca yolu sorar. (Gerçek yasam ıtırafları.) Konu 10 - Kadın parketmeye çalışırken sessızce oturmak genetık açıdan ımkansız mı? (Araba kullanma sımülasyonu.) Konu 11 - hayat derslerı: Anne ve eş arasındakı temel farklar. (Sınıfta canlandırma.) Konu 12 - nasıl ıdeal bır alışverış arkadaşı olunur? (Gevseme egzersızlerı, medıtasyon ve nefes alma teknıklerı.) Konu 13 - bunamayla nasıl savaşılır: Dogum günlerı, yıldönümlerı, dığer önemlı günler, unutulunca nasıl özür dılenır? Beyın soku ve gerekırse (operasyon) Şimdiden kolay gelsin diyoruz bayanlar olarak. NOT:Bu eğitimden geçmeyen üyelerimizin forum kayıtları silinecektir
|
||
|
||
Not = Ön kayıtlar Ayça'ya yapılacaktır
|
||
|
||
Hiç güleceğim yoktu Abla güldürdün beni Allahta seni güldürsün
|
||
|
||
Not = Ön kayıtlar Ayça'ya yapılacaktır ![]() Evet müracat yapmak isteyenler bana ulaşabilir.Yakuza senden başlayalım önce ![]() Hiç güleceğim yoktu Abla güldürdün beni Allahta seni güldürsün ![]() Amin Canım cümlemizi Güldürsün Rabbim
|
||
|
||
ayça naptın ya yök bile daha insaflıymış
|
||
|
||
Ayça yüreğine sağlık canım. Çok güzel bence evet görelim şimdi buyurun beyler
|
||