|
||
![]() şimdi size bunun için 2 yol göstereceğim. 1. Yol: altta vermis oldugum siteye girip "enter your name=>" yazan yere isminizi yazın.. "creat My Search Page" butonuna tıklayın ve birz bekleyin... sayfa hazır.. ve işte adresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 2.Yol: burda sadece google değil bir çok logosuyla ünlü şirketlerin logosunu kendi nickinizi yazarak oluşturabilirsiniz... işta adres: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sitenin size verdigi linkden arkadaşlarınızı da kandırabilirsiniz ornegin; googlen hissesini satin aldim artik benim adim cikicak gibi... veya anasayfanız yapabilirsiniz.. kolay gelsin hepinize |
||
|
||
HOŞ BİŞEY SAOL TUELZA
|
||
|
||
| eline sağlık KaNKa ilginç ve güzel bir paylaşım olmuş | ||
|
||
hımm.. mersi tuzi...emegıne sagLık..
|
||
|
||
| Bişey değil arkadaşlar... | ||
|
||
| keşke türkçe olsaydı nese çok saol manyak oldu | ||
|
||
ellerine sağlık |
||
|
||
kolay gelsin arkadaşlar..
|
||
|
||
| harika bişey bu ya emeğine sağlık gereçtken güzel olmuş Gönderildi: Haziran 05, 2006, 15:45:51 peki bu hep sabit kalmıcak mımesela birisi benim pc de Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap e yazsa hep o yazı nasıl çıkcak önemkli olan o |
||
|
||
harika bişey bu ya emeğine sağlık gereçtken güzel olmuş Sürekli kalmaz... Ancak sen adresi sık kullanılanlara eklersen olabilir... Aşağıdaki örnekler gibi...Gönderildi: Haziran 05, 2006, 15:45:51 peki bu hep sabit kalmıcak mımesela birisi benim pc de Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap e yazsa hep o yazı nasıl çıkcak önemkli olan o Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||