|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| aslında ii bişy değil ama bazıları gerçekten hak ediyor | ||
|
||
bu nası bişey böle ilginç küfür etmek istemeyenler indirsin diyosun yani o kendi ediyo çünkü.
|
||
|
||
bu nası bişey böle ilginç küfür etmek istemeyenler indirsin diyosun yani o kendi ediyo çünkü. ![]() ![]() evet öyle sen etmemiş mi oluyorsun yani
|
||
|
||
| EVET PROĞRAM EDYOR AKLINA GELMEYECEK KÜFÜRLER ÇÜNKÜ ENTERESAN SEYLER | ||
|
||
bu nası bişey böle ilginç küfür etmek istemeyenler indirsin diyosun yani o kendi ediyo çünkü. ![]() ![]() evet öyle sen etmemiş mi oluyorsun yani evet ben etmiyorum yeminde ederim inanmazsalar
|
||
|
||
bişey sorucam bu sadece mirc temi çalıyor msn de çalışmıyormu
|
||
|
||
tşkler
|
||
|
||
bişey sorucam bu sadece mirc temi çalıyor msn de çalışmıyormuCevabı: Konu Başlığı: MSN DE SAYGISIZLIK YAPANA SİZ KÜFÜR ETMEYİN PROĞRAM ETSİN İSARETLEYİN 1DK 500 (alıntı büyük harf yazmış )Ve benim sorum türkçe mi yoksa başka bir dilde mi ediyor. ? |
||
|
||
bişey sorucam bu sadece mirc temi çalıyor msn de çalışmıyormuCevabı: Konu Başlığı: MSN DE SAYGISIZLIK YAPANA SİZ KÜFÜR ETMEYİN PROĞRAM ETSİN İSARETLEYİN 1DK 500 (alıntı büyük harf yazmış )Ve benim sorum türkçe mi yoksa başka bir dilde mi ediyor. ? |
||