FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Messenger Plus! (Live)

Konu: Messenger Plus Live 4.80.356 Final

Sayfa: [ 1 ]

mitoo 03.02.2009 08:22:58
Messenger Plus! Live'ın 4.80 numaralı son kararlı sürümü yayımlandı. Kurulum dosyasını indirmek için

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapWindows Live Messenger Plus! Live Final İndirmek İçin tıklayın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Önceki Beta sürümlerinden pek farkı yok. Sekmeli sohbetler etkinden menü çubuğunun sekmeleri örtmesi gibi bazı ufak hatalar düzeltildi.

Önceki kararlı 4.70 sürümünden güncelliyorsanız bazı değişiklikler göreceksiniz:
  • Messenger Plus!'ın olay bildirimi pencereleri artık kişinin kendi konuşma penceresinin rengiyle çıkıyor. 2009 kullanan kişinin seçtiği sahne rengi de destekleniyor. Artı, kişinin görüntü resmi açılır pencerenin içinde gösteriliyor.
  • Konuşma pencerelerinde açılan bütün pencereler de artık varsayılan renk ile değil yine konuşma penceresinin özel rengiyle gösteriliyor.
  • Kopyalama/yapıştırma işlemlerini geliştir özelliği artık sadece büyük metin yığınları için çalışıyor, resimlerin yapıştırılma işlemleri Messenger'a bırakılıyor (Yapıştırılan_Veri_**** özelliği)
  • İfade Sesleri, Messenger kilitliyken artık çalmıyor.
  • Kişi listesinin Plus! menüsüne "Yardım Al..." öğesi eklendi. (Messenger Plus!'ın resmî sitesindeki Yardım sayfasını açar.)
  • A-Patch Lite ile uyumluluk sağlandı.
  • Messenger'ın önceki Beta sürümleriyle uyumluluk tamamen kaldırıldı.
    Bunlardan başka da yenilikler, düzeltmeler ayrıca scriptler ve arayüzler ile ilgili düzeltmeler ve yenilikler var. Bu sürümdeki tüm değişiklikleri okumak için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
    Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapMessenger Plus! Live - Değişiklik Günlüğü sayfasını okuyabilirsiniz. (sadece İngilizce)

Badboy 03.02.2009 09:21:42
Konu sabitlenmiştir. İlginize teşekkürler.

mitoo 03.02.2009 16:22:37
ben teşekkür ederim emeğe saygınız için

dulgerkt 21.02.2009 14:49:52
arkadaşım ben 206 son numaralı sürüme uyumlu olanı arıyorum oyle gorunuyo ilkonce ama son anda 356 surumune uyumlu oldugu anlasılıyo..niye yanıltıyorsunuz zaman kaybettiriyosunuz boyle...

mitoo 21.02.2009 19:23:08
arkadaşım bu sürüm onada uyumlu ben kullanıyorum bilp bilmeden yorum yapmayın eski sürümü kaldırmadan kuruyorsunuz sonrada hata veriyor

erk_ozkan 30.03.2009 12:15:23
emeğine sağlık

adamakillibiri 31.05.2009 19:05:35
Teşekkürler Arkadaşım emeğine sağlık. Güzel Paylaşım...İndirdim ve kullanıyorum herhangi bir sorun yok.

kolki 07.08.2009 06:46:07
Programlar için teşekkürler ancak bu yamayı indiremedim acaba link de bir şey mi var

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 07.08.2009 11:00:19
Programlar için teşekkürler ancak bu yamayı indiremedim acaba link de bir şey mi var

Link düzenlenmiştir. İlk mesajdan indirebilirsiniz

gugu 29.09.2009 20:26:50
cok cok tesekkurler

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker