|
||
Program bilgisayar aktive kayıt programıdır.Program blgsayarda açılan uygulamalar,Chat yapıldıysa her iki tarafında yazdıkları,Ziyaret edilen web siteleri,aLınan ve gönderilen e mailler,klavyeyle yazılan tüm dökümanlar,p2p aktivetelere varıncaya kadar herşeyi kaydeder,isterseniz belirlediğiniz sğrelerde ekran görüntüsü kaydeder.Ayrıca kelime duyarlılığı özelliği wardır.Bazı kelimeler ( aHLak Dışı ) yazıldıgında öğrenmek istiyorsanız ve siz başka bi yerdeiseniz bu kelimeler yazıldıgında size belirlediğiniz e mail adresine bilgi veriri (kapsı aşaıda)ve Program şifre korumalı olup çalıştığından sizden başka kimsenin haberi olmaz. DOWNLOAD >>>> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
çok güzel de ah şu kotaaa öbür aya indircem (gerçi öbür ay diyipde 2 gün kaldı )
|
||
|
||
| İşne yarycak olmasına sewndm (: | ||
|
||
| bu nasıl a indirdim bişi kaydetmiyor açık mı durcak hep | ||
|
||
Program hep açık kalmalıdır açk kldgnı kmsenin blmesni istemiosan şifresi de war
|
||
|
||
süper bu paylaşım için sağol canım ellerine sağlık
|
||
|
||
| iyide bu programdan pek anlamadım ben alta indiriyorum kayıt yapmıyor kapatıyorum seçenekler çıkıyor (ingilizcem yokturda)evt de desem hayırda desem kayır yapmıyor | ||
|
||
süper bu paylaşım için sağol canım ellerine sağlık ![]() Rica Edermm ![]() iyide bu programdan pek anlamadım ben alta indiriyorum kayıt yapmıyor kapatıyorum seçenekler çıkıyor (ingilizcem yokturda)evt de desem hayırda desem kayır yapmıyor Ben burdan daha ne diim ki sana .. programı kur . aç resimde de anlatıldıgı gibi uygula açık bırak resmdekileri tamamen uygulaynca kayt yapar zten bi yerde yannış yapıosndr ii kontrl et |
||
|
||
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER |
||