FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Bilgisayar & Donanım Sorularınız

Konu: Bilgisayarıma virüs bulaştı ne yapmalıyım?

Sayfa: [ 1 ]

mustafa_m 24.01.2009 10:39:52
ben bi arkadaşın usb belleğini aldım bunda virüs var filan dedi bi baktım klasör şeklinde böyle virüs olmas heralde dedim( ha demez olaydım)klasör un tür ünde uygulama yazıyo bi açtım belgelerim açıldı ondan sonra bilgisayarın hertarafında o klasörlerden olmaya başladı siliyom bir gün sonra yine geliyo bilgisayarın hızı filan düştü çoğu şeyi açmıyor hatta en önemliside bilgisayar artık kapanmıyor lütfen yardım edin

Badboy 24.01.2009 11:12:43
Sitemizde bulunan Kaspersky antivirüs programını yükleyin. (8.0.0.506 versiyonu) ve bilgisayarınızı taratın. Mümkünse bilgisayarınızı güvenli modda açıp taratma işlemini başlatın. (Not: Kaspersky güvenli modda otomatik windows açılışında çalışmaz. Başlat menüsünden Kaspersky'ı başlatabilirsiniz.)

mustafa_m 24.01.2009 11:36:15
işte açmıyor indirdim 2 tane antivirüs programı hiç yoktu indirdiğimdi rar lı dosyayı açmya çalışıyom program files teki winrar dosyası açılıyo buraya çıkart filan hepsini denedim olmadı

Badboy 24.01.2009 11:40:45
Kaspersky'ı winrar ile çıkartmanıza gerek yok çünkü direk kurulum dosyası olarak indiriyorsunuz şimdilik demo olarak kullanın. Virüs temizlendikten sonra lisans ve Türkçe dil yaması için winrar'ı kullanırsınız.

mustafa_m 24.01.2009 11:42:54
bide onu deneyeyim teşekkürler

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker