|
||
| Msn Skinner 1.2 : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Msn Skinner 1.2 (Türkçe Yaması) : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Paylaşım için teşekkürler... Ancak bu sadece kişi listesinin arka planına resim eklemektedir... Tamamen tema değiştirmez...
|
||
|
||
Paylaşım için teşekkürler... Ancak bu sadece kişi listesinin arka planına resim eklemektedir... Tamamen tema değiştirmez... Ben tema değiştirir demiyorum bu bir,ben bu programın adından skinini seç diyorum bu iki ve bu aynen dediğin gibi arka plan değiştiriyor ve buda üç ![]() ![]() |
||
|
||
Paylaşım için teşekkürler... Ancak bu sadece kişi listesinin arka planına resim eklemektedir... Tamamen tema değiştirmez... Ben tema değiştirir demiyorum bu bir,ben bu programın adından skinini seç diyorum bu iki ve bu aynen dediğin gibi arka plan değiştiriyor ve buda üç ![]() ![]() Ancak bilmeyen arkadaşlar vardır bu iki Program eklersen açıklama yapın lütfen bu üç Teşekkürler...
|
||
|
||
thanx bi daha paylaşım yapmam - karma atın...
|
||
|
||
thanx bi daha paylaşım yapmam - karma atın... Burası paylaşım forumu tabiki paylaşım yapacaksın... Ancak lütfen bilgi ekleyin... Sonuçta herkes bilemez neyin ne olduğunu... Dikkat edersen ilk mesajımda paylaşım teşekkürler dedim... ![]() ![]() Ayrıca hertürlü eleştiriye açık ol iyi veya kötü... Ama ben paylaşımın hakkında sadece görüş bildirdim... Eleştirmedim... Sen paylaşımlarına devam et...
|
||
|
||
| paylaşım için tşkler | ||
|
||
ben anlamadıııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
|
||
|
||
| eyıdır sagolasun gardasım | ||
|
||
| [move]bu yüklenmiyo dostum:( yükleniyosa nerden???[/move] Gönderildi: 08 Eylül 2007 18:43:30 [move][/move]dostum bu nasıl yükleniyo siteyi konmuşsunuz amaaaa.
|
||