|
||
selam bende messenger 9 0 yüklü ve nedinliyorum özeligini kulanmak için tıkladıgımda medya 11 bende yüklü oldugu halde ve içideki arka palnda göster secenegi dahi işretli iken bu uyrı iletisini alıyorum tamam tıklıyorum günceleme indiriyor fakat bendeki zaten son sürüm haliyle güncelemiyor bunda sorun ne olabilir nasıl aşabiliriz?
|
||
|
||
| Messenger'i ve mediaplayer'ı kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi? | ||
|
||
| msn format attım kayıtıy defterini temizledim sistemde taradım yok msn için deki araçlar >>seceneklerden>>kişselde >>windows media player şarkılarını kişisel ileti olaık gösteri işaretliyorum uygula diyorum bu uarı yı veri yor kabul etmi yor bu sorun baş ta yok tu zaten sonradan oldu gerci çok ta önemli değildir amma aşmak istiyiyorum ne sebeb olmuş tur diye başka bir kardeşimizin de başına gelecek belki formda biryerede daha gördüm konu yu açtuıktan sonra neyse çözmek için uğraşıyorum ama yok güzncelemrini sildim ekle kaldırdan ama yine olmada bir uyum suzluk var nedir neyin nesidir arıyorum yardım larınız için tş | ||
|
||
| Peki mediaplayer'da bu özelliği aktif ediyormusunuz? Etmemiş iseniz sorun bundan kaynaklanabilir. | ||
|
||
| media player daki aktif ten kastiniz şimdi yürütülüyor>sağtıkla> secenekler>eklentiler sekmesi altındaki>arka plan>windows live messenger müzik ekletisi >secenegi ise işaretli > başka bir ayarmı var aktif edilecek | ||
|
||
| Evet sadece o seçenek aktif olacak. Aşağıdaki linkte bulunan programla messenger programını kaldırın ve hemen ardından media player programını da kaldırın ve daha sonra ilk önce media player programını kurun ardından da messenger programını kurun ve kontrol edin. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| kardeş windows vista işletim sistemi kulanıyorum ve media player vistayla birlikte kuruluyor bildigin üzere yani işletim sisteminden media player bileşenlerini kaldırmak diye bişey yok kaldırlmıyor birde messengeri kaldırdım kurdum ama olmuyor zaten olmadığınıda söylemiştim neyse bu başka birşey şimdilik dursun bu bir uyumsuz luk nediniyle oluyor yada? başka birşey bakalım zaman ne göstercek dedimya önemli degil dinledigimi görmeselerde olur sorunun kaynagını merak ettim ama olmadı duryor hala siz bir çözüm bulursanız net olan paylaşırsanız sevinirim | ||