|
||
hocam şifre soruyoo buu yaaaaa Arkadaşım ilk mesaja dikkatli bakarsan orda şifre yazıyor...
|
||
|
||
| arkadaş ya hani yazmışsın ya durumu taşınılabilir aygıt üzerinde gösterme die o nasıl oluyor acil cevap yazabilirmisiniz | ||
|
||
arkadaş ya hani yazmışsın ya durumu taşınılabilir aygıt üzerinde gösterme die o nasıl oluyor acil cevap yazabilirmisiniz Bazı kişiler cep telefonundan vs... MSN bağlantısı yapınca... Taşınabilir aygıt veya hareketli olarak oturum açtı şeklinde bir ibare görürsünüz... Bu da aynen o işe yarıo... PC'den girseniz bile sizi taşınabilir aygıt veya hareketli olarak oturum açmış gibi gösterir...
|
||
|
||
| saolasin babasultan ellerin dert gormesin | ||
|
||
Cok $ükür Arayan ßelaSinida ßulurmus MevlaSinida Güzel ßi PaylaSim Arkadasim geCenin ßu Saatinda Sorun Yaptim Yatakdan Kalktim ßuldum Simdi ßen Uyur iCim Rahatladi ..
|
||
|
||
Cok $ükür Arayan ßelaSinida ßulurmus MevlaSinida Güzel ßi PaylaSim Arkadasim geCenin ßu Saatinda Sorun Yaptim Yatakdan Kalktim ßuldum Simdi ßen Uyur iCim Rahatladi .. Ne kadar çook istediğin Adından belli
|
||
|
||
Ya ßen ßunu Normal'de 7,5 da eSki X2 Sini Kullaniyordum Ama Live mSn e geCinCe ßirdaha ßu Qlmadi ßende Gicik Oldum Sevdiqim ßi Program Qnun iCin ßulmam Lazim Kafaya Koyduqum Zaman Yaparim.. Sonundada ßuldum Cok $ukur iSmimde Qna Yakin Qlsun dedim Sadece Discovery i indirmek iCin Girdimde ) hehehe NeySe GüzeL ßi Payla$im Yeriniz Var.. InsAllah Daha ileriyede GiderSiniz Tekrardan tSk Ederim
|
||
|
||
paylaşım için teşekkürler
|
||
|
||
| paylaşım için tşkler bende yeni indiriyorum tşkler | ||
|
||
| Dostlar daha önce kullandığım süper bi program bu discovery, ama artık yüklediğimde hiç bişey olmuyor, yani yüklenmemiş gibi herşey, yüklüyorum yükleme başarıyla tamamlandı diyor, msn otomatik açılıyor ama discovery ortada yok, bununla ilgili bilgisi olan var mı? | ||