|
||
Elinize sağlık...Harika olmuş...
|
||
|
||
bu program engelleyenleri gösteriyormu? Seni msn'de engelleyenleri veya silenleri aşağıda ki linki tıklayarak öğrenebilirsin... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
slm ben bu programı yükledim çokta güzel çalıştı ama yükledikten sonra habire pencereler açılıo kendi kendi kendine eğer programı yükleyen warsa lütfen yardım etsin
|
||
|
||
slm ben bu programı yükledim çokta güzel çalıştı ama yükledikten sonra habire pencereler açılıo kendi kendi kendine eğer programı yükleyen warsa lütfen yardım etsin Uyarı pencerelerimi çıkıyor? Örneğin: Biri size konuşma penceresi açtı gibi...
![]() |
||
|
||
hayır habire küçük pencereler açılıyo sadece s harfi yazıyo pencerede... wirüs olmasndan korkuyorm
|
||
|
||
Teşekkürler Ellerine Sağlık
|
||
|
||
Badboy messengerdiscovery açık altta gözüküyor fakat bana mesaj yazanlara yaptığım halde başkasının isminden konuşma olmuyor birde oturumum açık olduğu halde contacts ı açmak isteyince oturum açmanız gerekiyor yazıyor
|
||
|
||
Badboy messengerdiscovery açık altta gözüküyor fakat bana mesaj yazanlara yaptığım halde başkasının isminden konuşma olmuyor birde oturumum açık olduğu halde contacts ı açmak isteyince oturum açmanız gerekiyor yazıyor Böle bir uyarı aldığında Messenger programını kapatmadan sadece oturumu kapatıp yeniden açmanız lazım... Dİscovery böle bir soruna sahip maalesef bazen oturum açtığınızı algılamıyor...
![]() |
||
|
||
eline emeğine sağlık dostum
|
||
|
||
| hocam şifre soruyoo buu yaaaaa | ||