|
||
Messenger Discovery Live Beta + (Türkçe Yama) Evet bu tür bir uyarı verebilir... Ancak program zararlı bir virüs içermemektedir...
bu programın kaspersky antivirüs tarafından virüs var uyarısı verdiğini umarım biliyorsunuzdur.bence bu yamayı kaldırırsanız daha iyi olur.iyi çalışmalar ![]() |
||
|
||
| bu program engelleyenleri gösteriyormu? | ||
|
||
bu program engelleyenleri gösteriyormu? Engelleyenleri değil ancak seni listesinden silenleri gösterir...
|
||
|
||
bu program engelleyenleri gösteriyormu? Engelleyenleri değil ancak seni listesinden silenleri gösterir... ![]() silenleri normal msn de gösteriyor da beni engelleyenleri hangi programda bulabilirim. |
||
|
||
bu program engelleyenleri gösteriyormu? Engelleyenleri değil ancak seni listesinden silenleri gösterir... ![]() silenleri normal msn de gösteriyor da beni engelleyenleri hangi programda bulabilirim. |
||
|
||
| elinize sağlık çok güzel bir program herlade msn in en ii programlarından birisi bu | ||
|
||
| eline sağlık kardeş cok guzel oldu bu... | ||
|
||
| paylaşımın için teşekkür ederim ama bir sorum olacak bazı özelliklerini denemek istedim oturum açmalısınız diyor bu nedir acaba | ||
|
||
paylaşımın için teşekkür ederim ama bir sorum olacak bazı özelliklerini denemek istedim oturum açmalısınız diyor bu nedir acaba Bazen böle sorun olabiliyor... Bundan dolayı MSN oturumunuzu kapatıp tekrar açın...
|
||
|
||
| tşk ederim | ||