|
||
Beta olduğu için ben kullanmam Betalar tam anlamıyla mükemmel çalışıo denemez tabiki ancak windows live messenger ile uyumlu şekilde çalışan discovery programı bu Ancak messenger discovery'nin diğer versiyonları da var sizlere onu tavsiye ederim beta kullanmamanızı tavsiye ederim ![]()
|
||
|
||
| Biliyorum bu konuda aynı fikirdeyim zaten adamlar full olarak çıkarmış olsalar full derlerdi beta demek deneme gibi bişii daha henüz üzerinde değişiklikler yapılabilir yanii... | ||
|
||
Biliyorum bu konuda aynı fikirdeyim zaten adamlar full olarak çıkarmış olsalar full derlerdi beta demek deneme gibi bişii daha henüz üzerinde değişiklikler yapılabilir yanii... Kesinlikle zaten bunlar test amaçlı...
|
||
|
||
!imitate oldu şimdi ama benim yazdığımda görünüyo yani benim yazdığım görünmese olmaz mı şöyle oluyo.özge: naber , ayşe: naber . Tam olarak anlayamadım... Biraz daha açıklarmısın ![]() !imitate selam yazıyorum ben ayşe oluyum mesela ayşe:!imitate selam çıkıyo onun altında karşı tarafın yazısı çıkıyo yani karşı taraf görüyomu benim !imitate yazdığımı ben msn ye bakınca görüyorum . |
||
|
||
!imitate oldu şimdi ama benim yazdığımda görünüyo yani benim yazdığım görünmese olmaz mı şöyle oluyo.özge: naber , ayşe: naber . Tam olarak anlayamadım... Biraz daha açıklarmısın ![]() !imitate selam yazıyorum ben ayşe oluyum mesela ayşe:!imitate selam çıkıyo onun altında karşı tarafın yazısı çıkıyo yani karşı taraf görüyomu benim !imitate yazdığımı ben msn ye bakınca görüyorum .
|
||
|
||
| çalışmıyo link yaaa | ||
|
||
çalışmıyo link yaaa eer bu live beta .....linkinden bahsediosan çalısıo snde bi sorun war herald bn az önce snn içn 1 daa denedim bşi yoktu...
|
||
|
||
çalışmıyo link yaaa Link sağlam hiçbir sorun yok...
|
||
|
||
| eline sağlık | ||
|
||
| Messenger Discovery Live Beta + (Türkçe Yama) bu programın kaspersky antivirüs tarafından virüs var uyarısı verdiğini umarım biliyorsunuzdur.bence bu yamayı kaldırırsanız daha iyi olur.iyi çalışmalar
|
||