FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Messenger Discovery (Live & X)

Konu: Messenger Discovery Live Beta + (Türkçe Yama)

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7

barbie 18.05.2006 16:48:54
konuştuğum kişinin ismini nasıl parlatçam

bide !imitate olmuyoo Ağlayan

Badboy 18.05.2006 17:59:25

!imitate komutu çalışması lazım başlat çubuğunda sağ alt köşede saatin orda yani discovery live açık olduğundan emin ol... Orda simgesi çıkması lazım... Sonra istediğin gibi kullan o komutu...

barbie 18.05.2006 18:04:56

!imitate komutu çalışması lazım başlat çubuğunda sağ alt köşede saatin orda yani discovery live açık olduğundan emin ol... Orda simgesi çıkması lazım... Sonra istediğin gibi kullan o komutu...

açık simge var !imitate slm yazıyorum olmuyo hiç bişey

Badboy 18.05.2006 18:13:47

açık simge var !imitate slm yazıyorum olmuyo hiç bişey
Şimdi bir arkadaşla deneme yaptık sorun yok... Sen oturumunu kapat yeniden aç ve dene... Ney

bogac 18.05.2006 22:11:08
teşekkür ederim çok güzel bir program Sırıtan Sırıtan Sırıtan

brkn 18.05.2006 22:47:06

ya hatrladııma göre onda imitate i kullanman için 1 kez de olsa karsıdakinin sana bşiler yazması grekiodu ynlıs htrlıo olabilrm ama bi dene krşdkine bşiler yazdır sora komutu kullan

Badboy 19.05.2006 09:14:55

ya hatrladııma göre onda imitate i kullanman için 1 kez de olsa karsıdakinin sana bşiler yazması grekiodu ynlıs htrlıo olabilrm ama bi dene krşdkine bşiler yazdır sora komutu kullan
Kesinlikle haklısın... Açıklama için teşekkürler...

barbie 19.05.2006 10:59:48
!imitate  oldu şimdi ama benim yazdığımda görünüyo yani benim yazdığım görünmese olmaz mı şöyle oluyo.özge: naber , ayşe: naber .

Badboy 19.05.2006 11:06:06
!imitate  oldu şimdi ama benim yazdığımda görünüyo yani benim yazdığım görünmese olmaz mı şöyle oluyo.özge: naber , ayşe: naber .
Tam olarak anlayamadım... Biraz daha açıklarmısın Ney

qqqqq 19.05.2006 11:34:02
Beta olduğu için ben kullanmam  Üzgün Ancak messenger discovery'nin diğer versiyonları da var sizlere onu tavsiye ederim beta kullanmamanızı tavsiye ederim Gülümseme

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7

eXTReMe Tracker