|
||
| en son sürümü kullanıyorum plus ta yüklü ama bi türlü ne dinliyorumda çıkmıyor şarkı media playerda seçeneklerden eklentilerden arkaplanda yok seçemiyorum lütfen yardım edin nasıl çözerim bu sorunu | ||
|
||
| Windows Live Messenger kurulum esnasında Media Player açık kalmışsa belki yüklenme gerçekleşmemiş olabilir. Hepsini tamamen kaldırıp tekrar kurmayı denermisiniz? | ||
|
||
Windows Live Messenger kurulum esnasında Media Player açık kalmışsa belki yüklenme gerçekleşmemiş olabilir. Hepsini tamamen kaldırıp tekrar kurmayı denermisiniz? msn kurarken hiç bir program açık değildi zaten sorun msnle mi media mı hala anlamadım bende acaba bunun için bir eklentisi filan mı var acaba medianın? |
||
|
||
Messenger kurulurken gerekli eklentileri de yüklüyor. Bende hiçbir sorun olmadan yükledim.
|
||
|
||
| benim neden oldu anlamadım neyse yinede tşkler saolun | ||
|
||
benim neden oldu anlamadım neyse yinede tşkler saolun Messengerı tamamen kaldırıp tekrar yükleyin eğer oda olmazsa media playerı güncelleyin... |
||
|
||
benim neden oldu anlamadım neyse yinede tşkler saolun Messengerı tamamen kaldırıp tekrar yükleyin eğer oda olmazsa media playerı güncelleyin... |
||
|
||
| Media Player'in menüsünde (Dosya, Görünüm, Yürüt vs.) Yardım kısmına ardından da Güncellemeleri Denetle... Kısmına tıklayın. | ||
|
||
Media Player'in menüsünde (Dosya, Görünüm, Yürüt vs.) Yardım kısmına ardından da Güncellemeleri Denetle... Kısmına tıklayın. tşk ederim saolun
|
||