FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Resimli Program Anlatımları

Konu: TeamViewer İle Uzaktan Bağlanma

Sayfa: [ 1 ]

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 28.12.2008 15:12:55

Eğer siz karşı tarafa bağlanıp işlem yapacaksanız : Programı karşı tarafta da aynı şekilde kurmalı veya çalıştırtmalı ve karşı taraftan sizinle aynı ekranda göreceği ID ve Password bilgilerini size ulaştırmasını sağlamalısınız.

Karşı taraftan alacağınız ID bilgisini karşınızdaki ekranın sağında bulunan Create Session başlıklı kısımdaki ID alanına yazıp, altındaki yuvarlak seçim alanı Remote Support seçili olduğundan emin olduktan sonra Connect to partner butonuna basmalısınız.

İnternet hızınıza bağlı olarak 3-5 saniye gibi kısa bir sürede karşınıza Password girmenizi isteyen küçük bir pencere gelecek, karşı taraftan aldığınız şifreyi bu pencereye girerek onay butonuna bastığınızda, büyük bir pencere içerisinde karşı tarafın bilgisayarının masa üstü görüntüsünü aldığınızı göreceksiniz.

Eğer karşı taraf size bağlanacak ise : Yukarıda metinde anlatılan işlemin tersi yani siz kendi ekranınızda gördüğünüz ID ve Password bilgilerini karşı tarafa vererek sizin bilgisayarınıza bağlanmasını bekleyeceksiniz.

Programı İndirmek İçin Tıklayınız

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

memati63 25.01.2009 18:54:53
tşkler dostum

mustafa_m 25.01.2009 19:00:49
teşekkürlerde ben pek bişey anlamadım bu programdan başka blgisayaramı dalıyon

Badboy 25.01.2009 20:39:35
Uzaktan yardım programının daha gelişmişi diyebiliriz.

darktekin 29.06.2009 16:22:02
tşkler dostum

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker