|
||
![]() Yarışmaya katılan ve ilk 3'e giren arkadaşlarımız ödüllendirilecektir... Yarışmaya katılım için son tarih= 22.01.2009 ( 30 GÜN ) 1. Olan Arkadaşımıza= +15 2. Olan Arkadaşımıza= +10 3. Olan Arkadaşımıza= +5 Karizma (karma) puanı verilecektir... Katılım için mesaj olarak Yemek Tarifinizi eklemeniz yeterlidir. Her yarışmacı 1 Yemek Tarifi ekleme hakkına sahiptir. AYRICA HER KATILAN YARIŞMACI İÇİN +2 KARMA VERİLECEKTİR... Uyarı = Eklenen Yemek tariflerinin Yanında Mutlaka Yemeğin Resimide Olmak Zorundadır. Aksi Halde Eklediğiniz Yemek Tarifi Silinir ! ◄ HERKESE BAŞARILAR ► |
||
|
||
Bisküvili Puding![]() ben pasta tarifi filan bilmem ama çok sevdiğim ve hep yaptığım pasta şeklinde bişey vardır bisküvili puding(herkez biliyor ama ben yinede anlatim) önve bir poşeti açın (yırtın düz olsun 2 kat değil)önce bir kat bisküvü dizin (pastanın boyutunu ayarlayın)yaptığınız pudingden üztüne dökün üstüne bidaha bisküvi böyle böyle 4 , 5 kat yaptıktan sonra poşeti saın buzdolabıına koyun 3 , 4 saat sonra çıkarın ve yin garii |
||
|
||
![]() Malzemeler - 4 adet yumurta, - 2 su bardağı tozşeker, - 3 çorba kaşığı kakao, - 1 paket eritilmiş margarin, - 2,5 su bardağı un, - 1 su bardağı süt, - Kabartma tozu ve vanilya. - Süslemek için hindistancevizi Yapılışı 4yumurta beyaz hale gelene kadar çırpılır. 2 su bardağı tozşekereklenerek 2 dakika daha çırpılır. 3 çorba kaşığı kakao, 1 bardak süt,1 paket eritilmiş margarin, 1 paket vanilya eklenerek çırpılır. Bumalzemeden 1 su bardağı ayrılır. 2,5 su bardağı un ve kabartma tozukatılarak 2 dakika daha çırpılır. Tepsiye dökülüp fırında pişirilir. Fırındançıkar çıkmaz, ayrılan malzemenin pastanın içine işlemesi için pastayaçatal batırılır. Ayrılan malzeme üzerine dökülür. Arzuedilirse hindistancevizi ile süslenip servis yapılır. BROWNİ |
||