FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => FoRuMsN ÖzeL

Konu: « En Güzel Pasta & Yemek Tarifi Yarışması

Sayfa: [ 1 ]

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 22.12.2008 19:08:30

Yarışmaya katılan ve ilk 3'e giren arkadaşlarımız ödüllendirilecektir...
Yarışmaya katılım için son tarih= 22.01.2009 ( 30 GÜN )

1. Olan Arkadaşımıza= +15

2. Olan Arkadaşımıza= +10

3. Olan Arkadaşımıza= +5

Karizma (karma) puanı verilecektir...

Katılım için mesaj olarak Yemek Tarifinizi eklemeniz yeterlidir. Her yarışmacı 1 Yemek Tarifi ekleme hakkına sahiptir.

AYRICA HER KATILAN YARIŞMACI İÇİN +2 KARMA VERİLECEKTİR...

Uyarı = Eklenen Yemek tariflerinin Yanında Mutlaka Yemeğin Resimide Olmak Zorundadır. Aksi Halde Eklediğiniz Yemek Tarifi Silinir !

HERKESE BAŞARILAR

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapYARIŞMAYA KATILMADAN ÖNCE LÜTFEN FoRuMsN ÖzeL KURALLARI OKUYUNUZ !

mustafa_m 10.02.2009 18:11:21
Bisküvili Puding

ben pasta tarifi filan bilmem ama çok sevdiğim ve hep yaptığım pasta şeklinde bişey vardır

bisküvili puding(herkez biliyor ama ben yinede anlatim)

önve bir poşeti açın (yırtın düz olsun 2 kat değil)önce bir kat bisküvü dizin (pastanın boyutunu ayarlayın)yaptığınız pudingden üztüne dökün üstüne bidaha bisküvi böyle böyle 4 , 5 kat yaptıktan sonra poşeti saın buzdolabıına koyun 3 , 4 saat sonra çıkarın ve yin garii

¤ ЧคğмυR ¤ 11.02.2009 14:55:33

Malzemeler
- 4 adet yumurta,
- 2 su bardağı tozşeker,

- 3 çorba kaşığı kakao,
- 1 paket eritilmiş margarin,

- 2,5 su bardağı un,
- 1 su bardağı süt,
- Kabartma tozu ve vanilya.
- Süslemek için hindistancevizi

Yapılışı

4yumurta beyaz hale gelene kadar çırpılır. 2 su bardağı tozşekereklenerek 2 dakika daha çırpılır. 3 çorba kaşığı kakao, 1  bardak süt,1 paket eritilmiş margarin, 1 paket vanilya eklenerek çırpılır.
Bumalzemeden 1 su bardağı ayrılır. 2,5 su bardağı un ve kabartma tozukatılarak 2 dakika daha çırpılır. Tepsiye dökülüp fırında pişirilir.
Fırındançıkar çıkmaz, ayrılan malzemenin pastanın içine işlemesi için pastayaçatal batırılır. Ayrılan malzeme üzerine dökülür. Arzuedilirse hindistancevizi ile süslenip servis yapılır.

BROWNİ

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker