|
||
![]() Herkesin en fazla 3 OY kullanma hakkı vardır. 3 OY kullanmak için beğendiğiniz MESAJIN şık kutucuklarından 3 tanesini işaretleyip sonra OY ver butonuna basınız. OY ver butonuna bastıktan sonra OY kullanamazsınız Sonuçlar 01.04.2009 Çarşamba günü açıklanacaktır... Yarışmaya katılan ve ilk 3'e giren arkadaşlarımız ödüllendirilecektir... Yarışmaya katılım için son tarih= 22.01.2009 ( 30 GÜN ) 1. Olan Arkadaşımıza= +15 2. Olan Arkadaşımıza= +10 3. Olan Arkadaşımıza= +5 Karizma (karma) puanı verilecektir... AYRICA HER KATILAN YARIŞMACI İÇİN +2 KARMA VERİLECEKTİR... Çok Uzun Mesajlar Silinecektir. Mümkün Oldukça Kısa Anlatın. ◄ HERKESE BAŞARILAR ► |
||
|
||
< A > Bir Elimde Çayım Bir elimde Sigaram Çekiyorum İçime nefesimin yettiği yere kadar, Yalnız akıp Giden Zamana İnat. |
||
|
||
< B > seviyorum sevmenin acı verdiği her sevenin sevilmediğini bile bile ama yinede bir umut taşıyorum belki seven sevilir diye |
||
|
||
< C > Yalnızlık yaşamda bir an,hep yeniden başlayan..Dışından anlaşılmaz. Ya da kocaman bir yalan,kovdukça kovalayan..paylaşılmaz. |
||
|
||
< D > KESKE YANLIZLIGIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN KESKE ONUNLA PAYLASTIKLARIMI SENINLE PAYLASSAYDIM KESKE SENIN ADIN YANLIZ OLSAYDI VE BEN HEP YANLIZ KALSAYDIM... |
||
|
||
< E > YaLnıZLık ÖyLe BiR AcıTıRki ZaManLa KeNdİ SeSiNi UnuTuR İnSaN.... |
||
|
||
< F > Yaşam Denen Bu SavaşTa Yalnızsam,Yardm İstemiyorum..Ben Kendime Sarılır Donarım. |
||
|
||
< G > İnsanlar gerçekten yalnız olabilirlerdi. Eğer yalnızlık olmasaydı... |
||
|
||
![]() Oylama Sona Ermiştir... 1. Anlamlı Mesaj = C → 15 KARMA 2. Anlamlı Mesaj = D, F → 10 KARMA 3. Anlamlı Mesaj = E → 5 KARMA Karmalarınız Hesabınıza Eklenmiştir...
|
||