|
||
![]() Herkesin en fazla 3 OY kullanma hakkı vardır. 3 OY kullanmak için beğendiğiniz FIKRANIN şık kutucuklarından 3 tanesini işaretleyip sonra OY ver butonuna basınız. OY ver butonuna bastıktan sonra OY kullanamazsınız Sonuçlar 01.04.2009 Çarşamba günü açıklanacaktır... Yarışmaya katılan ve ilk 3'e giren arkadaşlarımız ödüllendirilecektir... Yarışmaya katılım için son tarih= 22.01.2009 ( 30 GÜN ) 1. Olan Arkadaşımıza= +15 2. Olan Arkadaşımıza= +10 3. Olan Arkadaşımıza= +5 Karizma (karma) puanı verilecektir... Katılım için mesaj olarak fıkranızı yazıp yollamanız yeterlidir. AYRICA HER KATILAN YARIŞMACI İÇİN +2 KARMA VERİLECEKTİR... -Birden fazla fıkra ile katılmak yasaktır- Yarışmaya katıldığınız fıkra sitemizde olmaması gerekir aksi halde yarışmadan diskalifiye edilirsiniz. Bunun için yarışmaya katılmadan önce arama yapmayı ihmal etmeyin ![]() ◄ HERKESE BAŞARILAR ► |
||
|
||
< A > Çocugun biri annesine sormuş:Anne, ben nasıl doğdum? Annesi:Gece yatmadan önce yastıgımın altına bal sürdüm sabah uyandıgımda bi baktım sen. Çocuk ta annesinin söylediği şeyleri uygulamaya başlamış.Yatmadan önce yastıgının altına bal sürmüş.Sabah uyandıgında balın üstünde karıncalar çıkmış çocuk tam terliği almış vuruyormuşki karıncalara:BaBa yüreği işte vuramıyoo
|
||
|
||
< B > Bir gün Tali isimli bi adam bi restoranda işe girmiş, aradan aylar geçmiş. Tali şef olmuş, ona artık şef tali bey demeye başlamışlar. Bir gün restorana bir telefon gelmiş, karısı cevap vermiş : -Alo, şef tali bey ordamı? R harfini söyleyemeyen karısı: -Hayıy Şef Tali bey yok ben kayısıyım ![]()
|
||
|
||
< C > Temel Londra'ya uçakla seyahat ediyormuş. Uçakta her şey normal iken birden pilotun sesi duyulmuş: - "Sayın yolcular, uçağımızdaki 4 motordan bir tanesi bozuldu,ama biz 3 motorla rahat iniş yapabiliriz" Neyse rahatlar herkes.15 dakika sonra bir anons daha: - "Sayın yolcular maalesef 1 motorumuz daha bozuldu ama biz 2 motorla inişi yapacağız" Herkes rahat ama bir anons daha gelmesinden korkmaktadır. 20 dakika sonra bir anons daha gelir: -"Sayın yolcularımız 2 motordan biri daha bozuldu ama biz en iyisiyiz ve 1 motorla inişi size garanti ediyoruz" Herkes ohh çeker rahatlar. Temel ise panik içinde: - "Uyy bu motorda bozulursa havada kalacağuz |
||
|
||
< D > Bir tımarhanede deliler ayaklanır ve binanın orta bahçesini işgal ederler. Hiçbiride dağılmaz. Bunun üzerine doktorlar toplanarak yönetmeliği açarlar ve aynısını uygulamaya karar verirler. Yönetmeliye göre bir doktoru çırılçıplak soyar delilerin içine atarlar. Doktor içeri girince * BOMBAAA * diye bağırır. Bunu gören deliler doktoru tuttukları gibi camdan dışarı atarlar. Bunun üzerine doktorlar tekrar toplanır ve konuşurlar. Bu işte bir yanlışlık vardır. Delilerin hepsinin dağılması gerekmektedir. Yeniden denerler. Bir doktoru daha soyup içeri atarlar ve oda * BOMBAAA * diye bağırır. Deliler onu da tuttukları gibi camdan dışarı atarlar. Başhekim en sonunda bir de ben deniyeyim der ve soyunup delilerin arasına girer ve * BOMBAAA * diye bağırır. Bunun üzerine bütün deliler kaçışır ve binayı ve orta bahçeyi terk ederler. Doktorlar merak eder ve biraz akıllı olanlarından toplayarak bu durumu sorarlar. Niçin siz ilk iki doktor girdiğinde binayı boşaltmadınız da son başhekim girdiğinde boşaltınız? derler. Delilerde "İlk giren iki bombanın fitili uzundu ama son giren bombanın fitili kısaydı zamanımız yoktu içerde patlamasın diye böyle yaptık" derler. ![]() |
||
|
||
< E > Amerikan Delegesi Hanımefendi kürsüye gelmiş.. "Geçen yılın kararlarını aynen uyguladım.Eve gider gitmez kocama: "Bundan sonra temiz çamaşır istersen kendi çamaşırını kendin yıka. İşte makine orda.." dedim. İlk gün bir şey görmedim.İkinci gün bir şey görmedim.Üçüncü gün bir baktım, makinenin başında sadece kendi çamaşırlarını değil, benimkileri de yıkıyor." Alman Delegesi söz almış, arkasından.. "Ben de kararımız gereğince kocama: "Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulaşığını kendin yıka" dedim.. Birinci gün bir şey görmedim. İkinci gün bir şey görmedim. Üçüncü gün baktım, makinenin başında sadece kendininkileri değil, benim bulaşıklarımı da yıkıyor." Üçüncü konuşmacı bizden feminist kardeşimiz.. "Türkiye ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedim ki: "Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek.İşte mutfak orada.." dedim. Birinci gün bir şey görmedim. İkinci gün bir şey görmedim. Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım. ![]() |
||
|
||
< F > defol burdan pis zenci Bir gün Smith ve John adında iki zenci New York sokaklarında dolaşırkenbir tabela görürler: "Zenciler beyazlaştırılır. Fiyat 100 dolar."Smith'in 101 doları, John'un ise 99 doları vardır. John, Smith'e:"Sende fazla olan 1 doları bana ver birlikte girelim" der. Smith'se:"Önce ben gireyim. Eğer beyazlaşırsam sen de girersin" der ve içerigirer. Az sonra içerden beyaz bir şekilde çıkar Smith. John: "Smith nekadar beyazlaşmışsın. Şu 1 doları ver de ben de girip beyazlaşayım."Smith cevap verir: "Defol burdan pis zenci!" |
||
|
||
< G > Mehmet Bey köpeğinin tasmasından tutmuş yolda giderken, hoşlanmadığı bir komşusuyla karşılaştı. Komşu sordu: - Bu eşekle nereye gidiyorsun? - Yahu bu köpek be, diye tersledi Mehmet Bey. Köpekle eşeği birbirinden ayıramıyor musun? Komşu aldırışsız: - Ben köpekle konuşuyorum. Sen ne diye söze karışıyorsun? |
||
|
||
< H > Üç kardeş varmış. Birinin adı Sanane biririn adı Banane birinin adıda Terbiyeymiş. birgün Sanane'yle Banane bakkala gitmiş. Sonra bakkal "Sizin adınız ne?" demiş. Biri Sanane biri de Banane demiş. (tabi terbiye evde.) Sonra bakkal "Sizin hiç terbiyeniz yok mu?" demiş. Sonrada çoçuklar evde demiş.
|
||
|
||
![]() Oylama Sona Ermiştir... 1. Anlamlı Mesaj = E, F → 15 KARMA 2. Anlamlı Mesaj = A, C → 10 KARMA 3. Anlamlı Mesaj = D, G → 5 KARMA Karmalarınız Hesabınıza Eklenmiştir...
|
||