FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => MS Office & Masaüstü & Tema

Konu: XP'ye Vista Saat Eklentisi (Thoosje Vista Sidebar)

Sayfa: [ 1 ] 2 3

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 18.12.2008 17:38:07

THOOSJE VİSTA SİDEBAR

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows Vista'nın sunduğu özelliklerin bazılarını XP altında da kurabilirsiniz. Saat, takvim, slayt gösterisi ve hava tahmini gibi pratik özellikleri masaüstüne taşıyan kenar çubuğu da bunlardan biri.

Dilerseniz yine bu çubuk üzerinden BitTorrent dosyası arayabilir ve Media Player'ı yönetebilirsiniz. Geliştiricinin internet sayfasından CPU ve web trafik ekranı gibi ek pratik araçları ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Badboy 18.12.2008 17:50:07
Teşekkürler Yakuza abimde bu meretten isteyip duruyordu. Gerçi ben sevmiyorum bu tür şeyler sistemi kastırabiliyor. Ancak bir deneme yaparım belki.

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 18.12.2008 17:53:56
Teşekkürler Yakuza abimde bu meretten isteyip duruyordu. Gerçi ben sevmiyorum bu tür şeyler sistemi kastırabiliyor. Ancak bir deneme yaparım belki.

Bende şuan yüklü badboy kasma olayı hiç olmuyor nerdeyse. Ekran görüntüsü benim ekrandan baksana CPU kullanımına %0 

Badboy 18.12.2008 18:00:49
Ben cpu, ram vs... kullanımları için daha profesyoel ve overclock yapanların kullandıkları programları kullanıyorum. Kendimde sistemime overclock yaptığım için sistemimin sıcaklığı, kullanım yüzdeleri, ulaştığım değerleri ve sistemin stabiletisini sürekli göz altında tutuyorum. Demek istediğim bu gibi eklentiler bazen tam olarak herşeyi göstermeyebiliyor. Ama denemeden bilemeyiz tabi.

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 18.12.2008 18:06:20
Ben cpu, ram vs... kullanımları için daha profesyoel ve overclock yapanların kullandıkları programları kullanıyorum. Kendimde sistemime overclock yaptığım için sistemimin sıcaklığı, kullanım yüzdeleri, ulaştığım değerleri ve sistemin stabiletisini sürekli göz altında tutuyorum. Demek istediğim bu gibi eklentiler bazen tam olarak herşeyi göstermeyebiliyor. Ama denemeden bilemeyiz tabi.

Hmm anladım senin iş zor overlock yapımları başka bir boyut zaten İndirdiğinde sonucu paylaşırsın

gfb_erhan 12.01.2009 22:18:04
ya arkadaşlar ben saati eklicem ya da dierlerini de kusura bakmayın nasıl koyacam oraya . + işaretine tıklıyorum ama gelenlere tıklayınca almıyo oraya

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 12.01.2009 22:24:31
ya arkadaşlar ben saati eklicem ya da dierlerini de kusura bakmayın nasıl koyacam oraya . + işaretine tıklıyorum ama gelenlere tıklayınca almıyo oraya

+ işaretine bas açılan pencereden orda durmasını istediğin resime tıkla yeter

Badboy 13.01.2009 00:05:21

Windows SP3 kullanıyorsanız. Çalışmayabilir. Çünkü SP3 ile ilgili bir uyumluluk sorunu vardı. Düzeltilmiş sürümü çıktımı bilgim yok.

selim kaya 24.04.2009 13:57:45
gercekten cok güzel bi eklendi bende bunu arıyordum teşekkürler...

fbosi 25.09.2009 20:50:05
lindirdim kuramıyom acaba sorun ne olabilir hep hata veriyor

Sayfa: [ 1 ] 2 3

eXTReMe Tracker