|
||
videoda otopsi görüntüleri mevcut midesi bulanacak ve yaşı 18 den küçük olanlar bakmasın lütfen ! dikkat bünyeniz kaldırmayabilir |
||
|
||
| böyle bişeyi izleyebileceğimi hiç sanmıyorum.. aaamet sen izleyebildin mi yoksa? | ||
|
||
evet izledim..
|
||
|
||
evet izledim.. ![]() hepsini sonuna kadar izledin mii?? valla tebrikler ne diyeyim.. Allah bu otopsiyi yapanlarada güç versin.. çok zor. herkes dayanamz |
||
|
||
evet izledim.. ![]() hepsini sonuna kadar izledin mii?? valla tebrikler ne diyeyim.. Allah bu otopsiyi yapanlarada güç versin.. çok zor. herkes dayanamz |
||
|
||
süper enteresan bişidi bu ya..vayyy vayy vayy...bi yaşıma daha girdim..
|
||
|
||
| zor oldu ama izleyebildim,her babayiğidin harcı değil şahsen bunu yapabilmek,Allah yardımcıları olsun | ||
|
||
zor oldu ama izleyebildim,her babayiğidin harcı değil şahsen bunu yapabilmek,Allah yardımcıları olsun gerçekten izledin mi KaNKa?? yani hepsini izleyebildin mi? |
||
|
||
zor oldu ama izleyebildim,her babayiğidin harcı değil şahsen bunu yapabilmek,Allah yardımcıları olsun gerçekten izledin mi KaNKa?? yani hepsini izleyebildin mi? ![]() |
||
|
||
zor oldu ama izleyebildim,her babayiğidin harcı değil şahsen bunu yapabilmek,Allah yardımcıları olsun gerçekten izledin mi KaNKa?? yani hepsini izleyebildin mi? ![]()
|
||
|
||
ayıp mı kaaardeşimmm.. alalaa laaaall.
|
||
|
||
| kardes asıl komik olan şu bu filmi gözleyenler o kadın silikonunu düşürüyor bu arada ben bunlara canlı şahit olduğum için hiç te iğrenç gelmedi kaburgaları nasıl kestiler ama
|
||
|
||
kardes asıl komik olan şu bu filmi gözleyenler o kadın silikonunu düşürüyor bu arada ben bunlara canlı şahit olduğum için hiç te iğrenç gelmedi kaburgaları nasıl kestiler ama ![]()
|
||
|
||
Aaamet dostum guzelmiş.Saol.Ben daha önce kurbanların derisi soyulurken izlediğim için pek korkutuçu gelmedi.
|
||
|
||
Aaamet dostum guzelmiş.Saol.Ben daha önce kurbanların derisi soyulurken izlediğim için pek korkutuçu gelmedi. ![]() deri soyması mı.. nası izleyebiliyorsunuz yawss böle şeylerii
|
||