Yukarıda daha önce belirttiğim kaldırma işlemini anlatan konuya tekrar bakın. Eğer çözüm olmazsa, başlattan çalıştıra girin. Gelen küçük kutucuğa regedit yazıp enter basın. Açılan Kayıt defteri düzenleyicisinde solda en üstte bilgisayarım yazar onun seçili olduğundan emin olduktan sonra F3 tuşuna basın arama kutucuğu gelecektir. Program ekle kaldırda windows live messenger için nasıl bir başlık yazıyorsa (normalde Windows Live Messenger yazar) birebir aynısını küçük büyük harf nasılsa aynen yazın ve enter'e basın herhangi bişi bulduğunda arama kutucuğu kaybolur, kaybolduğunda delete tuşuna basın ve silme işlemini yapıp daha sonra tekrar F3 tuşuna basıp aramaya devam edin ve aynı silme işlemini gerçekleştirin. Bu arama ve silme işlemlerini kayıt defterindeki arama tamamlandı yazısı gelene kadar devam edin. Ancak dediğim gibi arama kutucuğuna yazacağız şey önemli program ekle kaldırdakiyle aynı olmak zorunda.
dediğnin aynısını yaptım fakat mesenger program ekle kaldırdan hala kaldıramadım aynı hatayı veriyo mesenger8.5 kullanıyorum tekrar kuruyorum zaten kurulu olduğunu gösteriyor ama çalışmıyor bile yani aynı sorun devam ediyor acaba C:\Program Files\Common Files\WindowsLiveInstaller\MsiSources daki WindowsLiveInstaller klasörünü ve içerğini bana gönderseniz yani o klasörü bende aynı yerine koysam kaldırabilirmiyim çünkü o dosya ve içindeki Install_{301CC261-0ECA-448D-8F21-A9D474AB40B4 uzantısı olmadığı için kaldırmıyor olabilir o dosyayı bulmamı istiyor(bu hata raporunda Install_{301CC261-0ECA-448D-8F21-A9D474AB40B4} yükleme peketini içeren başka bir klasör yolu girin) diyor. sizce ne yapmalıyım???
|