|
||
![]() MSN Messenger 8.0 Download: Kodların Görülmesine İzin Verilmiyor Kodu Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ![]() Msn 8 indirdikten sonra patchınıda indirmelisiniz kullanmak için[/b] .. msn bağlandığınız zamanalarda altta verdiğim program açık olması gerekir MSN Messenger 8.0 Patch Download : Kodların Görülmesine İzin Verilmiyor Kodu Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ![]() multi msn 8.0 programı msn de çoklu kullanıcı açmaya yarar ve aha bir sürü özelliği var.. multi msn 8.0 Download: Kodların Görülmesine İzin Verilmiyor Kodu Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ![]() msn 8 beta türkçe yaması .. bunu indirip msn klasörünün içine atın Msn 8.0 türkçe yama DOWLOAND: Kodların Görülmesine İzin Verilmiyor Kodu Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap alıntıdır. |
||
|
||
Dostum payalaşım için saol ama multi msn bende hata veriyor . F1 help please
|
||
|
||
ben msn den anlasam yardımcı olayım dicem ama bakma paylaşım yaptığıma anlamıyorum.sen en iyisi badboy abi özel msj at o halleder sorununu büyük ihtimalle kusura bakma
|
||
|
||
Teşekkürler
|
||
|
||
| paylaşım için saol | ||
|
||
| arkadaşlar çoklu msn yi açmadan önce msn lerinizi kapatıp hatta sağ alttaki kısa yolundanda tamamen kapatıp ondan sonra çoklu msn yi çalıştırın o zaman hata vermez | ||
|
||
| işime yaradı ahmet saol paylaşım için tskler |
||
|
||
| saol kardeş | ||