|
||
| değerli arkadaslar bu problem beni öldürecek bir kurumda çalışıyorum ve yaklasık 10 yıldır görmediğim arkadasımı facebook sayesinde buldum, arkadas istanbulda ben burdurdayım yaklasık 3 ay önce msn den cam ile görüsebiliyorduk ancak ne olduysa 1 aydır cam açmaz oldu calıstığım kurumda modeme yakın olan baska bilgisayardan denediğimde cam bağlantısı oldu ama benim bilgisayar modeme yaklasık 25 metre uzaklıktaki bağlı bir switchden bağlı, hayır anlamadığım 4096 mbhz hızla bağlı olduğumuz ve 1 ay öncesine kadar görebildiğim arkadasımı simdi neden göremiyorum bilgisayarı belki 5 defa yeniden kurdum format attım msn nin eski versiyonlarını kurdum, olmadı en yenilerini kurdum yine olmadı bu sorun kurumdaki tek bağlantı olan modeme uzak olmamdan mı kaynaklanıyor acaba ancak daha önce aynı bilgisayardan rahatça görüsme yapıyordum herhangi binr hata kodu vermiyor sadece bağlantı kuruluyor yazıyor ama 2 dakika sonra bağlantı kesildi diyor arkadaşamda bende baska arkadaslarla camdan görüsebiliyoruz ama kendi aramızda görüsemiyoruz NE OLUR Bİ YARDIM EDİVERİN |
||
|
||
| İlginc Bİ Sorunmuş..Dediginiz Gibi Modem iLe Aranızdaki Uzaklıktan Bağlantı Problemi Yaşayabilirsiniz..Fakat Daha Önce Görüşme Yaptıgınızıda Söylüyorsunuz..Aslında Bu Tür Şeylerde Bakmadan Bişey Söylemek Pek Mümkün oLmayabilior.. Başkaları iLe İletişim Kurabiliorsunuz Diyelim..Arkadaşınızla Hemen Hemen Aynı Uzaklıkta oLma oLasılıgı Nedir..? Belki Arkadaşınızın Uzaklıgı Bu SOruna Sebep oLabilir.. Sizin Bilgisayarınızda oLmasa Bile Bu Sorun Arkadaşınızın Bilgisayarıda Buna Neden oLabilir.. Tam olarak Bişey Söyleyemem..Sadece Fikirlerim Bunlar..Umarım Çözersiniz
|
||