|
||
pamuk prensesin üvey annesi uyuyan güzele elmayı verse, rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu * evrimdışı Anılar biriktikçe sisleniyor aşklarda Yitiriliyorr serüven duygusu ki,o zaman şeytanımı koluma takıp gitmeliyim,yeni bir cehennem kurmalıyım kendime… Dürümsün, çöp şişsin ve ayransın; insan bedenine hapsolmuş bir hayvansın.." KoPCaKSa KoPSuN !P ß!TéC€KS€ ß!TS!N ߀NY S€FM€Y€N VaRSa... S*KTİR OLUP qitsin ߀N!M YaPTıqıM T€K $€YH q€L€N q€L!R ߀N S€Ç€R!M q!D€N q!D€R ߀N T€P€R!M ßi qün qéri dönmék istér ßırakın dönsün né kayßéttini qörsün xD ßeYaZ atLI pRenSimi ßuLmam iÇin daa kaÇ kurßaa öpMeM Lasım ßir yazar né démi$ 'sén qit a$k bana kaLsın' ßéndé diorum ki 'ßén ßurdayım yaLan a$kın séndé kaLsın'... ßén yiné sévéRim séviLirim sén ßiLméséndé oLurR Adı vaЯ кénDi yoкLrdan ßıкdım Hic kimse özlemesin, geLmesinler kapına İhtiyacın yok chünkü yeni bir hatıraya Hayat cok güzeldi Durduk yere üzüLdüm ..Adım SözLérimé KéfiL..! ne o güzelim ağlıomusun..?€rk€k bugün s€f€r yarın b€z€r..!s€nin d€diğin o l€yla m€cnun aşkları bu devird€ ne g€z€r..!!!!! Dü$ pé$iNDéYSéN dü$ Pé$iMé....! KaFaMa TahKMaM...SoNuNa ßahKMaM....ßéN aDaM oLmaM ßéN SaNa YaNaRKéN …. SéN Kim ßiLiR NéRéDé ü$üoRsuN..! =) "s@hipSiz kaLınCa tutu$ur étékLér s@hibiné dönér tüm köpékLér" KaLßiMé ßaNa SöZ VéRDi aRTıhK hak etMééNLéRiN qöTüNü KaLdıRMıJak…!(H) ßéN MéVLaNa DéiLiM ßaNa öNJé aDaM oL SoNRa qéL...! ßiR kéFéné 2ßa$ sıqdr.bénimLé oLan hér daiM saqdr.tanRım yaqmr yaqdr.yéryüZündé pisLik Çok.yaLanLaRnda yanLı$ yokTa.doqrulr dökürkn dLimdn.béndn kötüSü yk içmdé sakLı kaLbé sapLı ok Seyrederken hayatı en önden kendime sahne buLup oynadım…. BéNy séWMéK için proqRamLanma dewReLErini yaKArıM…(H) A$kın çaLar saaTi..(H) ' Bu SaaTTéN SoNRa UGRaSMaM DuNuMLé Vé DuNuMDéKıLéRLé....BéN YaRıNa BaKaRıM, YaNıMDaKıLéRLé A$kın Gözü Kör OLaßiLir Ama İnan ßan Karnı Achtır. İi SindiriLmémi$ 1 A$k ÜchünJü TékiLLéré Muhtachtır Beny kaça böLersen böL seny ikiye katLarım.d YéNi BiR sAyFa AçTıM kénDdİMé...iÇiNdé sén yOkSuN...KaLbİm HaYvAnAt BaHçésİ dégİLKi KöPéKLér ÖLSuN iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım. KaRanLıkTa ü$ümék né Ky? VaRsın döküLsün KanatLarım…! ßu aLémdé $ékLi ßén kOyaR ßéN çiZéRim,Oyunu ßéN ßa$LatıR ßéN ßitiRiRim! Né O İ$İné qéLmédimi:-* O zmn gaMé OwéR qüséLim : B!R!S! hakédéR , K!m!s! KahrédéR B!r!s! Mahvédér GÜnLér! éz-géÇ Kasvéti !... Karmakarışıklaşmaktayım...! KaÇaR oOoLMu$ iNsSaNLaR SéWiLMéKTéN , DuWaR öRMü$LeR KaLPLéRiNé YasSaKLaMı$LaR BéNy… Gölgeler takibimde ardımda bir manzara yığını.. Huzur benden özür dilemeli gelmediği her gün için éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN , o aÇ GöSsLü KaLBiNé RaaT BaTMaSıN... ne tuhaf dimi içimi acıtanda sendin,acımı dindirejek olanda BéNy uZahKTaN !ZLéD!N!Z !MRéND!N!Z B!L!oRuM, H!ÇB!R ZaMaN BéN!M G!B! oLaMaDıNıZ oLMaNıZı D!L!o0oRuM… Seni Seven KaLbe Zulüm Et Et Edebildiğin KadaR bütün yoLLar Senin Olsun Git GİdeBildiğin KAdar.... Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:07:54 Gözümden Akan YaşLar, Değerimi BiLmeyen ŞerefsizLere SadaKam oLsun ..! sen iikii yüzLüsün … hangii tarafiina tüküreyim?!! TakıLmış PLak Gbi Kendinizi TekrarLıyosunuzz ^^ YanLızLıık henüz 1bebeK qünden qüne büyüyecek ! ŞüpheciLiğimin seßeßi insanLar Ya da insan oLup insanLık dı$ı roL yapanLaR..! İkinci EL Övqü TüccarLarı Varsın ßoL ßoL Konu$sun. ßénim Satacak MaLım Yok Ki Öwqüyé İhtiacım OLsun..! Ruhumn fi$ini çekmk isdiOrm..!.. Elektronik etkiye şizofrenik tepki verdim sadece..! DüqünLrde yanına qeLip seni dürterk "sıra sana qeLdi" diyen yaşLıLrdn sıkıLdıySn sende aynıSnı cenazeLrde onLara yap^^zuha xD HisLerimdeN emiN değiLim,beLki pLatonik! FazLa sakindi Bu çocuK şimdi Bir ALkoLick! PsikoLojim Bosuk :S Yayında Emei Geçen Her Kesn *** :@ Dışarda Bana Bakanlar Umrumda Olmaz Çünkü ben Normalim onLar AnormaL .! aRamısa qiRene 1 teqmeee.. xD SaNa kaR$ı Nötr =) Tık..! Tık..! Kim o ?..! (-ßhen A$k..!-)ßi Si*Tir qiT yha.. ! ' VodafoNe ne demi$??.. anı ya$a..! =) .. ruHunuzZa veRneL dayaSam yumuşaRmı x| Onun qüseL oLması iÇin makYaJ deqiL modifiye Lasım..! xD ' </3...Tércümanı yOk séssisLiqimin..! - Ey salak qençLik.ßu kutsaL vatan msn'den-eMaiL'den atıLan mesajLarLa kurtuLmaz.ÖküzLüqün Lüzumu yok ... ^^ xD MaLLardan uzak. HayvansaL vé saLaksaL ki$iLikLérdén uzak. qérçék insanLarLa Yéni ßir hayat* *eLinde kaLa kaLa bir ø hayat kaLIr; ya$asan neye yarar? öLsen kime zarar? papa öldü Hristiyan OLdunuz..Hrant Öldü Ermeni Oldunuz..Dua edelimde BÜLENT ERSOY ÖLMESİN zuhahah Ba$ka koLLarda sabah demLenmeLerin rahat mı ? bir anLıkda oLsa geLmiyor mu akLına güLü$Lerim HayaT HoŞTur,AşkLar ßoşTur ... SewmE ßoşVeR, PeŞinDe KoşTuR KıZLaR aFet-i CiHan oLsa Ruhu yıLandır.. TüKenMez GözyaŞı Dökse aLayı YaLanDır.. bitmez dediğin sewda buraya kadarmış.meğer mewsim yaz değil yalancı baharmış... qeLen qiDen ßeNi YoRmazz’! ßiTen Hic BirSeY ßaNa koYmaz...’! nE kRal'ına qiDeRim nE alaYına, bi DuruM vaRsa Kral'ıda qeLiR ayaqıma aLayıDa Aşk iki temel elementten oluşur, acı ve haz. Gerisi naz ve gaz... Anladım Yalnızlıklar Geçici . .))<!-- / message --> Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:09:29 qittim dié yüzünüz qüLmésin warLıım yétér huzursuzLua Yorulduqum Sen DeiLsin __ Kendi Y0k oLuşLarım __ Ben şeni, son Rondo bisküvimi veyecek vede yolculuya çıktıyında aykandan ülkey çikolata yemeyecek kadar şok seviyoyum... çook kırgınım uyusam geçer mi ? dizlerim çok kanadı büyüsem geçer mi?? hedefin ßensem her atı$ın karawana ..!! DüşLerimde pusLu bir iNTiqam .. biLekLerimde bayaT bir inTihar öLünecek Bir şee YokmuşŞ seN gidince YaşaNacak ßişi oLmadığı KadaR .. KorKuyorm nyden korkTumuu ßiLmeden..YaşıooRm aMa ne iÇinn yaŞadığımı ßiLmeden .. Kimse bıRaKıp qiTmedy ki seNi yanLızLığı seÇen senSnn..qüNş dğMaK isTeRken KaRanLığı seÇen seNsin..!! Şimdi seN yoqSn hiç Fark eTmezz BeN yiNe ayNı ben..aCının şkLi farhkLı Hç Farq eTmezz BeN yne KAYBEDEN . . !! qiDişinin üsTünDen Kac qÜnN qeçTiqi uMrumda deqiL..neFes aLıb werMedini piLmi0rum şu aN GéncLiqiné Güwénip Erkén Dérkén ßéLki Dé ELwéda ßiLé Diémézsin Gidérkén..! Daa Onsuz 1 Hayad ßiLé HayaL Edémiosun Péki Ona NasıL Véda Edicéxin? dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq aqLama..! hém ßahk aqLıoRmuyum ßéN hiç ? aqLarsan kıZarıR qözLérin (: ßozuLur qüzéLliqin (x <!-- / message --> Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:10:10 Karde$Ler mecburen Karde$tir ama Arkada$Lar seçiLmi$ Karde$Lerdir Sén İnsansan o İnsansa ßén dé Sansam N oLur kié..? takma kéNdimDén can sıkıntım öncéDén ßéRiDİr ßir öLüm takıntım x) Olduki RasT GeLdi Bana Bir Köşede Gözüme Bakıp UfukLara DaLMasın ŞeyTana TakLaLar Atmasın...! İNsaN OğLu biR TuhaftıR HéR Sözü kaLdıRmaz Lan déRsin ZoRuNa gidéR sİKtir edeRsiN HOşUNa SaÇıNın téLi kopmaSın, koRkarım Allah muhaFaza!$éRéfiné iZin véRdim buqün kaLßimdéki hér muhaFıza Kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin Kimin éLindéSn,unutuLdn mu séndé sinSicé? çöZüm séndé canım zoR mu qéLdy ßu sonsuZ ßiLMéCé?? ' qérçéqim warqén sahTémi qimsé önémsémés [COLOR=mediumturquoise]!...ResmeTTiğiniz muTLuLuk en az DiğerLeri KaDar SaHTeydi...MeLek maskesi Takmı$ $eyTan öncekiLer gibi KaHPeyDi .[/COLOR] İki rayı gibiyiz bir tren yolunun..Yakın olması neyi değiştirir son istasyonun?.. <<|- usLanmaZ bu kaLp ! .. Kücüq biR aN icin ! {{ Bana Sewmei öqReT ! }} Şimdi dersaneli olduk! Cevap anahtarını doldurduk! Yine yetmedi netimiz! KAHROLSUN SINAV SİSTEMİNİZ Tam Sarildim Sen Darildin! Cok Nazlanma Yar Usandim! Sen 1 Adim ben 1 Adim! Ortada 1 Yerde Bulusalim =) love beni loveYim seNi =) Kimlik kayıplarınızı gazete ilanı yapın,somutlaşın!... Kaybettiklerimin hesabını kalbimden çekin Bildiğim kadarıyla limitsizim,depremsiyonlardayım Kime ne ki ben kimim?.. Nereye yürüyorum?... Gönlümün bahçesine günde kaç çiçek dikiyorum ?... ßénim OLan ßénimdir. ßa$kasında Gördüsén Vazqécmi$imdir. Géri Dönü$ü ßénsizLiktir Düşündüm, ikimizin Çözümü Yok ! BuLdunda AnLatacak Yüzün mü Yok Aqzı oLan déiL ßéyni OLan Konu$sun:B Dış görünüşmLe yarqıLama yüreimLe aLqıLa taby yüreqn varsa [COLOR=paleturquoise]FaRKLı OLMa ÇaBaSı İçİNDe OLMaDıGıMDaN ÖtüRü FaRKLıYıM [/COLOR] ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm.. Kac déFa attırdınky kaLßimi 1déFada durdurasın yaPtıĞım hiç biR Şey iÇin pisman değiLim..BüTün ÖfKem yapamaDıkLarıma..! içine düştüğüm masalsı serüvenlerdir gamzelerime sonsuz hayatta can verenler h£r$£y Yapßoz HaYaTım doLan GecMi$im yoq GeLeCegim YaLan a$ıGım SaNa 250 gRaM bugün kalbine kaç gibi girdi en son konuk Önümde melekten bozma şeytan, elinde soğuk tırpan Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:11:38 RüyaLarımda mutLuyum...$ükür Ky kéNdimé köLéim ... DiL até$tRr 1az suyLa sönDrüLmesi mümkündR TırnakLrNı a$ındRn çöZémédiqin ßu köR düqümdR €Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!! herkeZ sevqiye daiR biR$eyLeR saçmaLarKeN ßeN oNu ßuLdm..!! öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım … uNutmadım sevgi sözcükLeRiNi ama uNutmuş gibi davRaNdım,SeNdeN başka hiç kimseye yakıştıRamadım! eLimde deqiL neFretim büyüyoR insanLaRa.. KaL Dedim Gittin .. Benim HikayemDin Bittin .. MéLékTim $éyTaN dédiNizZ arTıq $éyTaNım HépiNisS GöRécéqsSiNizZ !! [COLOR=paleturquoise]séVmiOrum kéNdimi! séVmém öLé hérKésin séVdiqi şéyLéry[/COLOR] qidéné yOL wéRiCéqSinqi qéLen aYaqta kaLmaSın ! opel corsa bende korum ![]() aLLaım yaqmur yaqDır yeryüzüné psLiq c0q ! aLayına qiDmein qenDinise qeLin ! Arada ßi kéméri sıkta dü$mésn o sahté ki$iLiin(= ßén sénin tuwaLétindé yüzmüorsam ,séndé ßénim havuzuma i$émé..!! qördüqünü diiL hisséddikLériny annad ßana vé hissédémédikLérini.. bİR düş'Tüm kıRıLdım . . boşveRsEnE kİmİn umRundaImm xS senİ hayatIn kuRaLLarıNa göRe diiL kaFama göRe yaşadIm. (: ßundan ßöle sénin gißiléré kaRnım Tøk ! Hayat sénin Rømeø ama aRtık Juliét Yøk...!!! YaPma ße azRaiL MarioNun ßiLe 3 Canı war ßéNi KimiN NéRéYé tAktıqı öNémLi DiiL..ßéNiM KiMi NéRéMé tAktıqıM öNémLi aynı seyleri sefmemiz gerekmioo yeterki aynı seylerden nefret edelim gecmişte yasadığın güzel anıların hücumuna uğraıp sonra boşluğa bakmak hiçte kolay diil dimi Hêr $eytànLà Yà$àdıım Gün İçin 1MêLênq Kaybédiørum.. bİs ne deLikanLıLar göRdüq güL güL öLdüqh [COLOR=mediumturquoise] ßaNa haVa atıJam dİee kendİnİ kasma damaRındaqİİ kanIn biLe baNa hasDaaa xD[/COLOR] benIm oLan baNa kaLır geRi kaLan yoL aLır. heRşey öyLe çabuq oLduqi sanqi yaşaDığıM haYat bNm diiL !... seNdeydi haTa !.. şeRefsizliqTi soN moDa !.. yoqLuumLa eii qeçiNmeye baqh vaRLıım biR daHa asLa senLe oLmuyacaqhh.. ßeni ßu oyunLarLa yıkamazsIn ya ßiRaz daha çaLı$ yada acI çeKmeye aLı$ ! Seni seninle yaşamak istiyorum, tek başıma değil!!! ßen senin duymaqq istemediqin heR$eim..ßiLipde øLmasını istemediqin her kesinLiqq ßen'im..!! Kimsé ßana MasaL Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén Hadi topla Bedenimi Ruhum….Kalk Gidiyoruz…! qöSe baTmak iÇİn doqmŞum Neden SıRadan oLmaya çalIşıymqie.. [COLOR=paleturquoise]Buharlaşmayan sevgi istiyorum „[/COLOR] HaDy ßir $éYLéRimiZi déi$ toku$ éDéLİm...qüLü$ünDéN véR ömRümDéN aL... Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:12:10 Artık susuyorum… SözLérim ßitti..ßu kéz qidiyorum.. sahidén ßitti…
sana ben kendimi ödünç vermedim ki.. Ayrılığın hakkını ver...Anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı.Kalmayı beceremedin.Bari gitmeyi öğren. sen gittin gelmedin deişen bişe olmadı belli ki bu gidiş bana zerre kadar koymadı ..!! SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér Dü$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...! Sahip Olacaklarımla Değil, Sahip Olduklarımla İlgileniyorum. Bu yüsDén hiÇ kimSéyi aramıoRum x) Ya Céhénnémin Ucundayım Yada Cénnétin Néréyé Gidécéqimi Bende Bilmiyorum .... [COLOR=paleturquoise]Çok TaTLıSINN çOkkkk NAzLISIN biliyorum sende aslında haklııSIınnnn nede OLsa TÜRq MaLıSıNNNNnnn...!!!! [/COLOR] deqer wrmk matmatike ozqu bşidir..aska deüL..! Hayatının résmini yap dédi ßana ßiri. Vé siyahtan ßa$ka rénk vérmédi. ßénim oLan ßénimdir...! ßa$kasınDa GördüySén waz Gécmi$imdir qiDéN iÇin üzüLMé séwSéyDi qiTméSdy , qéLéN içiN SéWinMé unuTMa oDa ßa$kaSınDaN qéLdy...! SoNuMuz MoRg Aç Bir TuBoRg,,NeFes ALmA eFeS aL,,2 GüN Önceydi Arİfe Haydi ŞiMdii ŞeReFe!! Kiminin Herşeyiyim Kiminin sahip oLamadqı Tek $eyHimm..!! Ben sünnete karsiyim. Gençlerin önünü kesmeyelim.. [COLOR=mediumturquoise] kıyma bu nıkahı nkah memuru[/COLOR] Yolcuus hayatta sen gel otur yanımda ßu yâSâm ßénim..kurâLLârı ßén koyârım..ßényâşârım..wé ßédéLînî ßén ôdérîm..ßu ßénîm Hâyâttâ kî duruSum.vârLıgım..îSpâtîm-dır öNéMLySé déiL , öNéMLiySéN yaS ! Kötü birsey yapmadinsa seytanlarin kapini çalmasindan korkma ! C3H3NN3MD3 Z3ß@N! !L3 !P @TL@DIM @T3$3 D@YANIKLI OL@ß!L3C3q!M K@D@R qÜN@HIM V@R ß@Y@ ß! D@Y@NIKLIYIM sén qözümdé dikénsin ßana ho$ 1qüL qérék...! qüLü$LéRm vaRdı ßnmßéN kiMin,ßén nérDéyim?Tam kar$ıya qéçérkén 1aktıqın o éL ßnm..(A) ßnM €Limin uLaştıqı y€rLere,siZin HayaLLeriniZ ßiL€ uLaşaMaZ...! Hayat ßu SévqiLim !! ÇoKtaN séçméLi...Sénin aŞkınsa ßi döNém ödévi..! |
||
|
||
| g3çm!$ h!ç ya$nmamı$ g!b! dawRansaNda ßa$tn yaZamazsıN Şunu unutma hiçkimse ve hiçbirşey unutulmaz değildir..Sen bile.. haa bu arada Sen kimdin Artık kapıyı çalan ben değilim anne ruhuma başkası girdi dünyanın son günü gibiydi sanki tüm dokunduklarım eriyip gitti… Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşt!! herkesin üç kişiliği vardır;ortaya çıkardığı,sahip olduğu,sahip olduğunu sandığı... KayıpLarim çok Ne yazaR Senide kayßetmisim ßen kimLeri taRihe gömDümSen ßiLemezsin KaLßimdeki imParaTorLuğun efenDisi ßenim Seni aZ önCe idaM eTTirdim.. Şeytanım sen oL geL karanLığıma, ateşinLe yak ve AzraiLim sen oL geL yanıma öLümü ver.. hEr roManda bİr kAhraMaN oLduM ama eN cOk kEndİ hiKayEmdE yoRuLduM...!! GözLer YaLan SöyLeMez SözLer iSe YaLanDır , Senin AŞkın MeLeğim MasaLLarda Yaşanır... kimSé kimSénin hiÇ 1$éyi oLamaz...mı$ (: di'Li qeçmi$Tén ték yaRamSın sénn...! HiçBişeyin Bana HiçBişeysin Demesi Hiç umrumda DeğiL Ben Kimseyi AşşağıLamam O sizin Şahsi AşşağıLıkLığınız Tanrı size bir yüz vérm$ ßi tanédé siz ékLéméin (: detayLar ayNadır sNLe ßnm aramızdaKi farKı yaNSıtır, çünKü ßnm qißi ROCKERLAR iz ßıraKır Snin qißi SoytarıLar da KısKaNır..!! BİRİNİN NASIL GÜLDÜĞÜNDEN TERBİYESİNİ...NEYE GÜLDÜĞÜNDEN ZEKASINI ANLA..... SuYun IhTimaLi YokTur..DaLGaLanMak İçin İzin IsTeMeM..TsuNaMiYe BasLaDığımDa EnGeL DinLeMeM!!! qidi$LeR fazLa üzMeYe ba$Ladı artıK teq qorKum qiDeNLer döNmiceK dié.. HeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!! SiLdim Hayatımdaki malları .. | ÖnümüzDeki Kolilere Bakıcaz '^ | xD xDGönderildi: 05 Ekim 2008 12:14:34 Sén misin ßu haLdé oLmama séßép..inanmaK qeLmior içimdén (: KayßéTtik severKn.YoruLduk DéNérKn.ßana saßırLAr diLéRdin..SéN pés éttiN ßénDn éRkén x( ...fondöténLé kapanmıor acıLar "ölürsem beni sana gömsünler" MasaL ßiTer aLayına qideR, ßen orTam qızı deiL ANNEM'in kızıyım $eqLim yeTer... beni sana baglayan tek sey alipta vermediklerin kapina dayanirsam sasma sende kalmis terliklerim ...zuhazuhaxD kaLbime sapLandın bir oK qibi we aRtık hayatıM inaN boq qißi xD kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar ! haDe BB :/ GeLeceğiM ßeKLe DeDi... ßeN ßeKLeMeDiM o Da GeLmeDi... öLüm Gißi ßir ŞeYDi aMa KiMSe öLmedi...! X( Gidiyorum demeden gidisim varya süperdi, o surat ifaden görüLmeye değerdi.. xD Yetişemediysen El Salla!!!.. ßénimLé Tanı$mak Mı İstiosun¿ Zéki OLmaLısın... ßéni YakaLamak Mı İstiosun¿ HızLı OLmaLısın... "ßén" OLmak Mı İstiosun¿ Ahuzahaha. $aka Yapıo OLmaLısın.!! [COLOR=paleturquoise] [/COLOR]gördügün sey ınandıgım sey degıL sadece sey...! ßenle yaşadıklarını unut yaşamadıklarını düşün Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:15:47 sEnsİz qeÇen heRqÜn iÇin kApImA ÇelEnk qÖndErrR.. [/B]muTsuzum i$te var mı diyeceğin? Takvime baqtm yok bi geLeceim.. hayaTa koL gibi bnde gireceim!! tuTma neFesini bekLemeyeceim!! Dikkatimi Çekmez kiMse Dikkat eDerim !$!me geLiRSe Ben imkansız aşklar için yaratılmışm ne kavuşmayı bilirim ne de unutmayı!... éRkékLér qißi savunamadıqın a$kın iÇin $imDi kaDınLAr qißi oTurDa aqLa (; Boşver beni aldırma ben söylerim takılma, Aşk denilen meydanda görüşürüz nasılsa! Sanma ki pek de masum, Öyle büyük konuşma, Aşk dediğin o yosma, Takar boynuna tasma! Sende hiç gurur yok, Sende hiç kişilik yok, Laftan hiç anlamıyorsun, Yapıştın bana çıkmıyorsun ! Yazmak tarzım değil! çizerim (H) Tek bir ihtimal var. Ben olmadan bir hiçsin! Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ? Boşa akıTma qöz Yaşını Sana yoL yakıŞıR BiranDa qittin Şimdi dönmeq Ne Sana ne Bana yakıŞır ![]() Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:17:26 Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Ama Artık Farketsende Farketmez!Çünkü bnm farkımı farkedenler senden çok FarkLı KeLimeLerLe anLatıLıCak kaDar baSit biRi deGiLim '!! Bir mucize istiyosan gerçektende ihtiyacın olmalı BeNi UnUtMaNa YeTeCeK MeSaFe YoK ALeMdE! Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.. uzak olsada yerin...ben genede seninim sus ne olur konuşma gerek yok yalanlara, ne yaparsan kabulum alıştım oyunlara sessiz ıssız sadece karanlık anlamadınmı hala!!! anlattığım yalnizlık sen bana ı$ık ver bende filiz çok AranıLan TeseLLıLer Neden Hep mesquLe Dustu.. AyrıLıktan oLsa qerek qecıkıyor sabahLar..Hep benLe beraber UnuttukLarın.. ![]() Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:18:18 Kokunuda aL qıderken YaraLarımı TuzLama Madem..arkana bakma qıderken Hıc sevmedım Zaten.. Kalbi hacize verdim oysa borçlu sendin. Tarihin sayfa aralarına kırmızı gülümü çoktan koydum. Sen çıtırsın en basitinden kırılırsın. Seen bnm düsmaniim diiLsn, arkim’de diiLsn … kısaca: umrumda diiLsn xP dün beni seviodun…buqün onu seviosun…yrn kimi sevceksn?? xP Ödünç MeLek KanatLarımLa uçarken ben... ELimi tut Korkarm dü$mekten yoHkmu iÇinDé biRaz Pi$manLık guRur mu öFké mi a$k Mı K!m ßu suSan yaßancı niceleri qeldi,neler istediler;sonunda dünyayı bırakıp gittiler; sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi qidenlerde hep senin qibiydiler FazLa Raad'ım.!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile.! FArk Edermi ? insanı ya$atan hayalleri..öldürense qerçéKLéri Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:19:12 üsqünM hayaTım coq yanLs yapdn yapJak b$y yoq beN coqdaN yoL aLdm ! seN o deFdery keNdy eLLeRinLe kapaddın ! kaldır öpülesi alnını ve bak bana ! bir tek.. qözlerim deqişmedi (: sussaM yalnızlık, konuşsaM ayrılık, dönseM yıkılış, dönmeseM yok oluş.. şimdi ben susuyoruM, yalnızlığa talip.. seNde sus bana sus ki, bir daha ölmeyeyiM..' ßeN ßu YaLNıZLıĞıN iÇiNDe aNLaDıM Ki,ßaZeN eKSiLe eKSiLe ßüYüYoRMuŞ iNSaN.... HeR iNSaN aZaLDıĞINDa HaYaTıMDaN,ßeN ßİRaZ DaHa BüYüDüM...!!! zamanın götürdüğü herşeyi gördüm. benden alınan tüm duygularımı hissettim. kaybettiğim şeylerin ne olduğunu biliyorum. aynaya bakmadığım sürece yalnızım kendimi bile saklıyorum kendimden bana bırakılan yalnızlığı gözlerinde öldürüyorum. ve biliyorum yalnızlık sen asla ölmezsin. Susmâk isteseDe duDakLaRım .. GözLeRim her şeyi anLatıyoR. insan yaLnız kaLamaz...yaPamaz...dönér durur yataqınDa uyuyamaZ (: br] Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:20:38 ßeN A$kı UnuTTuM AyLaR ÖNce.. </3 SeN KaLpsiz KaLdıN ßeN GidiNce.. </3 Love hurts..... But sometimes it's a good hurt And it feels like i'm alive Love sings When it transcends the bad things Have a heart and try me 'cause without love i won't survive. ----------------------------------------- Aşk yaralar Ama bazen güzel bir yaradır bu Ve hala yaşadığımı hissettirir Aşk şarkılar söyler Kötülükleri aşabildiğinde Bir kalbi vardır ve beni dener Çünkü aşksız hayatta kalamam.. İçiMdeKi bEn haLa seN kRizLerİnDe... Tiyatrom Nerde ? Sahnem,Işıklarım, Beni Güldüren Palyaçolar,Işıklı Kostümüm, Işıklarla Dolu Makyaj Odam Oyun Nerde br] Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:21:39 sana göre bu sevgi anlamsız bir tuzaksa ne adımı an benim ne de gölgemi ara... eğer brini svmeye değrse ugrnda olmeyede değer mi ? Aklımı kaybetmekten değil, bulmaktan korkuyorum Kısa Devre Yapsın Kalbim ! Olume sozum yok sadece...Avuclarim kaniyor. 'ßizi iTE KÖPEGE reziL etmeyin. İTİN hatrı YOKSA sahibinin hatrı varki BURDAYIZ. bir Günde kraL OLmadıkki, bir Günde tahttan ineLim! Her Ask Ayni Baslandigi Gibi Biter,,YaLNiZ,,, Ya HiSsetTiKLeRiNiN aRKaSiNDa Dur,, YaDa HiSsetMe,,!! YARADILIŞIMDA FEVKALADELİK VARSA,TÜRK OLMAMDAN KAYNAKLANMAKTADIR!!! Aptallarla tartışmayın!!Görenler aranızdaki farkı anlayamayabilirler!! Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:22:10 ^^Artk^^ //Ne Sevmeyi İstioRm =>>Ne SeviLmeyi<<= ..ÇüNkü.. *:hep yarım kaLDı sevmeLerm:* """ve""" >>hep SAHTEYDİ<< !!...SeveNLerm...!! ßeni ßu oyunLarLa yıkamazsIn ya ßiRaz daha çaLı$ yada acI çeKmeye aLı$ ! Bhenım ne OLDuGuMu SorGuLAMa SeNİn ANNICanı SanMıoRuM.. Seni kimler aldı kimler öpüyor seni Dudağında dilinde Ellerin izi var... İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, içleri doldukça eğilirler Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:24:31 hicßi zaMan çıkTıığın kapıyı hızLı çaRpma..qeRi dönMek isteYeßiLirsiN..!! [/FONT][/B]dı$ qöRünü$e öneM weRmem rontqeN fiLmi cekTiRip qeLinN Okunmayacak bir mektup için, haddinden fazla kelime öldürdüm Gidişinin üstünden kaç çığlık geçtiği umurumda değil. ßéyaz SéNsn ! Tüm RéNkLéRy ta$ıan, anCk hiç1i oLmayan ! SéN ßéNimSn ! (: qitméK éN koLay yoL..SéN kaLmayı déNé ! Ya GeLdiğiN Gißi oL Ya Da GeLdiğiN Gißi KayßoL ! aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe..! SıCaKLıGı HiSSeTMeK iÇiN aTeŞe DoKuNMaK GeReKMeZ Hissediyorum KUTU da aşk var(A)Var mısın Yok musun(H) a$k derSem çık, ayrıLık derSem çıkma..! (A ..! GiDiŞiNe aLıŞmAk CoK ZoR oLmAdıI ÇüNKü; wArLıĞına DaA aLıŞâmAmıŞtıMm !.. // ama qri qeLdi ztn Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana <!-- / message --> Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:25:19 -5 tanenizi seviyorum... bazılarınızdan nefret ediyorum... bir çoğunuzsa umrumda bile değil... ona değer verip aşkı bulacağıma, x'e değer verip y'yi bulurum (; ßéN a$kı SéNdé ßuLdum… SénDé ßénDé… ßénDén SonRa oNu mu ßuLdun ? Z€VKSİZ…! SéNDéééééééééééééééé Boşa akıTma qöz Yaşını Sana yoL yakıŞıR BiranDa qittin Şimdi dönmeq Ne Sana ne Bana yakıŞır qiDişin biLe baskayDı..!! Séviorum. ßnCé oda séwio ! Cünki ßn öLé Dü$ündm. En azınDan ßu ßni mudLu éDioo yaLAn askLArLa DoluyDu soqaqLAr bn Sna inanDım Sn yaLAn oLmamaLıyDn!!seN dü$ünürsün, Ben uygularım iŞte farKımıZ Bu! haLa anLamadın.. 40 fırıN ekmeK yeSende kaR etmez.. HamuRunda yok deLikanLıLıK. Yaşarken neler yazmıştım, ölümümle neler okuyacaktım… Sussss! Adam oLmak susmakLa başLar. Sus ve itaat et! seNi aDam eDerdim ama çoktaN köpeğim oLmuşsun, ne luzmu var! siyah beyaZ ßiR hayat yaSıORm bnDen renqLi ifaDeLEr beqLEme! ßen saDece aqLayaRak seyRettin kaybeDişLerimi.. Sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahcem Atamiz''in Sozunden Belli Degil Mi, En Buyuk Sensin Fenerbahcem!!! Bir Fenerbahceli Dunyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!! Yokluğum varlığımı arat,aydınlık günü karart Onu düşünürüm hep ah çekerek kal demeseydi vururdum kendimi ani, Gülümserim içime düşer göz yaşlarım,şeytanımı taşlarım! Zamanı kendi elinde tutmaya çalıştığın için, Ne yazıkki ellerini kırdım! Bana iyi rol verin, Amacı var yapılan her eylemin! KabuLLendim herşeyi oLduğu gibi, YoLa çıktım, yarınLara... Kelimeler yetse daha neler neler buldum.. Elimle koymus gibi huzurluyum ! Çok eskiden adı varmış, Başka bir tadı varmış, Adam gibiymiş Sevmeler ! [COLOR=mediumturquoise]Life.. has betrayed me once again (HAYAT... BİRKEZ DAHA BANA İHANET ETTİ) hiç1 sevap mutlu etmedi beni seninle girdiqim günahlar kadar sensiz kaldı bu qözler sensiz kaldı bu eller boşwer canım sensizde qeçer bu günler xD Microsoft Daha Kötüsünü Yapana Kadar En Kötüsü Vista[/COLOR] |
||
|
||
DÜşünüyoruM öyLeyse varıM ÜşeniorM öyLeyse yarın ![]() DéqeR veRdikLerimiN qÖtü kaLkmasıN..deqeRi aLıRım qÖt qißi kaLıRsıN.. ![]() Makyajına qüvenip dolasma qüzelim diye, yollarda qüsel ama altından kanalizasyon geçio .!! ![]() bir ileri bir geri her adım bu kapının ardı demek sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ● Âşıк olmaк gibi bir нevesti benimkisi ● ● Çook küçükmüş meğer abisi ● ![]() Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa, O da Eskiden Yukardan Bakardı Toprağa... ![]() İçimDé aCı, İçimdé Kin,İçimDé İncé İncé ÇûRûtén ßir SıZı Dûşûnmék Kâr Etmiyor,AkLımLâ ÇözémiyoruM . . ßékLéyémiyoruM . . Zâmân DeniLén iLâç AşıRı DozDân GöTûrûr mû İnSânı ![]() ya sil baştan,ya en baştan.. ![]() Dost matematiksel olmalı.. Sevinci çarpmalı... Üzüntüyü bölmeli... Geçmişi çıkarmalı... Yarını toplamalı... Kalbinin derinliklerinde ihtiyacı hesaplamalı... Ve her zaman Bütün parçalardan daha büyük olmalı... ![]() Yok ßundan sora herseye evett ßeqenmiorsan Yol Acık Sen dewam et.! . ![]() Sεnin nε ØLduğun bεniм için hiiiç önεмLi dεğiL..sØnuçtα gözLεriмin Sαnα bαktığı kαdαrsın..bεn Ø gözLεri sεndεn çεktiğiм αn hØş bi αnı Ølαrαk kαLırsın..!! ![]() yHa césarét ét çıK Karşıma Yada oLacakLarı düşün défam éT YoLuna.. ![]() Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:31:22 akLımı kaçırmadım akLımdan kurtuLdum ben qeLdiin zaman b0şLuk doLduRan deıL...qittiğin zaman yeRi doLduRuLmyan oL KıRıLmamış son kaLbi kıRmaya qeLdim Çhoq deqişTim aRTıq meLeq deqiLim ßhén.. .) Buğulu camlardaki sözler gibisin nefesim olmadan [sen] bir hiçsin... YaŞamaK ÖmRü KısAltıYoR DünYa Yaqı$ıqLıSı 0LSan Né yaZar. ßéN iSdéMéDiqDén s0ra ßu qöNüL Sana [b0q] ßaqaR ?)Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu...!! heR nefeS aLışım kendimCe ßi intihaR ...! masaLLar qeRçek deiLdr ne kdr hayaL etSnde.... Kırgın Değilim Kendim Seçtim Aslında Yalnızlığımı Sevdim Ben Olmayı Seninle Sensizliğimde Dargın Değilim Kaldım Uzak Diyarların Kıyılarında Sevdim Ben Olmayı Seninle Sensizliğimde Sebebsiz Tuttum Kendimi Senden İnkar Ettim Sarıldım Yalnızlığıma Sonra Yıkıldım Neden Ben Sana DÖN DİYEMEDİM Sevmek bu kadar zor mu? , duygularını ifade etmek... kimsem olmayısı bundan mı yoksa? Hayat Né Garip öküzLér FaLan... *-) mutLu etmiceqsen mesguLde etmiceqsin.. ßiri gelir biri gider hayat hep böledir! vedaLar koysada bazen gitmeq gerekir !!. İpi kopmuş uÇurtma qißisin qötün ßaşın oynuo... sen yoxan bi ba$kası var ![]() <!-- / message --> Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:34:30 Kendine birgun kotu gozlerle bak Ayibini yuzune vur A$ala durust ol birkez olsun sinirda dur..... Kalem elimde parça parça haykırır bu kağıda Dudaklarımda bal yok, oysa tek dilekti mutluluk Yaşarım iskeletler diyarında, bir et parçasıyım. varımı yoktan aldım Suretim şarap misali eskidikçe değeri arttı KafaM KaDar GüzeLmisin? ßénim hayata yénikLigim ßiLdikLérinizdén dégiL. hani varya anLatamadıkLarım, kéndimin biLé biLmédigi, ondan i$té tüm kayıpLarım. ı$ıkLar sönük. bén néyin nöbétindéyim. rüzgar biLé kesti öfkésini. ßen néyin isyanındayım ki haLa... OnLaRa iNaNmaK İsDememiŞDim...bn ömürLük joxx seßmi$Dim memnun oLdm bn yaKından hiç sereFsiz göRmeMiŞdim ! hayat chq qüseLdi duRduk yere üsüLdüm her doqum qünümde neden ßir ya$ küÇLdüm ? eğerle meğeri evlendirmişler keşke doğmuş ![]() [Tek başıma olsam bu dünyada, Varlığın güç veriyor ...Bir başıma kalsam şu alemde VarLıın güç verior..!] |ßenimmi kafam ii Yoksa Sizinmi Çıkar Üstündekini Billmiosan Giyme SEBEBİNİ... DostuN a$kı sewgiLiden daaa coktur! sewgiLi terk eder /dost yaNNda kaLıR (: sewgiLi emreder / dost tesLLi edr (: dost sewgiLideN daaaa chok sewer! biLir misn bizde DOSTLUK Nedir? nefesiN kesiLiRse aL bu caNda seNNdiR yoLuN soNu ucuRmsa...doSTm GERİ ÇEKİL!!!! iLK adıM BENİMDİR! Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:37:14 Terkedenlerin yaralarına bir merhem bulunamasın! kaLbimi kıRma birqün durcak nasıL oLsa Bu KaDaR ŞeYTaN aRaSıNDa NaSıL MeLeK KaLaBiLiRiM Ki?!?! ßen aşık oLmazdım ama senin aşkın b1r ßaşka .. zeKka yaŞın ßaNna aßLa di0o0 . x)) KaC qN sRmüs Ne FarKeder senLe heRsy ömR bedL vaRsın herKs biZi KouSSun ßeNiM oLdun ya ßana yeTer.. x)) kaLßimDééé aRaMa esqyy yeRiniii !! Sen q0zumden aKaN seLe kaRıŞtn .. x/ Ne ÇoK YoRuLDuK BüYüMeKTeN SoLuKLaNaLıM BiRaZ ... kan qÖrmeq isDior göslErim ya akMalı bhnDen yada aqıtMalıım bierLerDEn... KaLß!ne zorLa öqRetemezs!n Yaßancı !k! keL!me YaLnızLaRı oyNaRsın HaTaLı ß! sözLe.. kRaLiçeye kRaL oLacağıNa qiTTin kaŞaRa pezeveNq oLdun - hiç umRumda değiLsin haqeDDiğiN yeRi buLdun. Bebeğim kocaman onu tutamam, EvciLik oynarken ona kızamam. x) haLa seNinim - deLinim bıRaktıqıN gißiyim - çıKmas sokakLaRında - kayıP deRßedeR haLdeyİm. " Her inşaat ßir Kaç AmeLenin eseridir ... ..::: Kötüler sevilmezz .. Ve bende sevilmedim :::... ...::: Adamına göre olamadığım için midir ? :::... ...::: Yalakalığı benimseyenler sevilsin :::... ...::: Ben buyum kimseye ihtiyacım da Y-o-K ! :::... <!-- / message --> Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:38:23 DéprémLér oLuyor béynimdé;İçimdé ÖLén 1i vaR!.. qeLme..Sewmé..aCıma..HisseTme..deFoL..!! İyisinden Seç KınaLarını,En GüzeL Münasip Yerine Yak !! bn o öpünce prens-prenses olan cinsden kurbğaa diiL'mm..küçükkenn basıma bi cadıda qelmedii bildğim kadariiLaa.. !STaNßuL aqLıY0r ßéN aqLıY0ruM HaD! kaLk qéL arTık daYaNaMıY0ruM qaL?i? ??Sh d?iLL a???Li?? diLeqh Dudmadhan Kaydı Büdün YıLdızLaR: Davetiyeler odalar ve localar 2 kişilik.. Ya tek gidersin bir koltukta.. Ya biletler 2 kişilik.. Ya tek kişiliktir bir yatak.. Ya yalnız yatılmaz 2 kişilik.. Ya tek taraflıdır bir aşk.. O da severse 2 kişilik.. Başka kaç kişiyi seversen sev.. Bir sevda yalnız 2 kişilik.. Hele baş başa bir akşam da.. Masalar hep 2kişilik.. Peki sen kimsin dediler bana.. Dedim 3.tekil kişilik.. Peki dostluk var mı dünyada .. Dedim dünya 2kişiilik.. Çocuktuk çoktuk oysa Çok üzgünüm şimdilik.. KöRPé DüNYaNDa ßéN 0LaMazDıM...GiRdiğiM aLéMDé SéN YaPaMAzDın...!! DuyquLarıma esir oLuyorum seni görünce insan bin keremi yanıyor bir kere sevince. . . . ßıraqın a$k şarkıLarda kaLSn .., qéLséydiN kéndiN baNa hérşéİN éN BaŞıNda bİR daHa BaŞLasada fArKéTméz BoŞuNa...!!! Yüréğim agır yaraLı dérindén...Yanmaz artıq istésém de yénidén...Çok yaraLar sardı kaLbim ama bu yara kapanır mı biLémém Dedikodumu yapanLar yapmaya devam eTsin...RekLamın iisi kötüsü oLmas ! Sadece geceleri seviyorum ßu hayatı... yalansız olduğu için.....x) 'naSıL aLısMısıım ßaqLanmısım saNaaa.ßiR paRCaam oLmusuun.! ++ HéR Saniyé aKLımDa ++! x'( KimLer sna dost yakLa$ıor da bu kaLbn bnden uzakLa$ıor ' MutLu sonLa ßitén hikayén oLamam..(!) aSk maSaLSa GeRcek oLSun (L) VaRLıqIm YoKLuqUm BiRdİr..!SeNSiZ HaYaT AcI ÖtEsİDİr..! Umutla büyüttüğün bu hayat ,, Kana susamış bir canavar ,, Ya sensin bir gerçek ;, Ya da bir başkası tek seçenek .. GéCéLéR YéTMiY0R GüNDüzLéRiMiDé KaRaRTıN..! Yalnizsin...bir Bedel Gibi Yorgunsun...istanbul Gibi Yikilacaksin... Bir Duvar Gibi Unutylacaksin...her Yalniz Gibii... hersey senin olsun; Bir beni yasakla tek beni yasakla... 2 TaNık vaR biRi diLim biRi kaLémim oLanı biténi sindiRdim YEtER baNa kenDi DeRdiM.. .GüLümSe erkekLer poZitiF kızLarı seVeR ... ßédenLéri ßaqiRé oLsa noLur...RuHLarı faHi$é oLduqTan sonRa ...[tertemiz bedenini sadece ruhun kirletir] varlıımı hissetmeyene yokluumda koymasın KìŞìSéL ìLétìyé Gìrmék Tarzım Déìl <!-- / message --> Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:39:09 ÜyEyE ZaRaR GeLmEz AdMiN KıZmAdIkÇa!!!AdMiN KıZmAz ÜyE AzMaDıKçA xD sabrettim bekledim,hiç sorun etmedim bunlar yıkmaz beni,ben daha bitmedim aşkım bak dimdik ayaktayım hala hayattayım yaramazım döndün mü,duramadın geldin mi yoksa bu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksa kanadını açtında,uçamadın düştün mü yoksa bir özür borcun var,o büyük gün geldi mi yoksa nefes alamıyor beynim ikilemde kalbim çelişkide sus diyorum sus yüreğim .) qéÇmi$TéN siLdikÇé... qéLéCéKTéN kAzAnıoRum! .) éqéR séNin a$kın yüzünDén ßu hâLDéYSéM...quRurLanma...UTAN! FuLL time Şerefsiz oLucaqına, | ParT Time | ,İnsan oLL! AsLa umrumda oLmas kendin ßiLirsin!dönüp arkana ßakma!KaLmayan gururunu yitirirsin!Hiçte umrumda oLmas DEFOLUP gidersin!!!.. Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:40:04 Snsiz qechen qünLer cehennem ateshi qißi yaqıo ichimi.. Sew ama mewsimLiq oLmasın,yazın achıp qıshın soLmasın.. SessizLiq bazen en büüq qürüLtüdür.. SewiLdiqini biLmeden öLesiye sewme! Sonra sewende sn oLursn öLende..! Git dediqin yerLer mi uzaq yoqsa sn mi?? ÖLüm biLe sıcaq qeLir insana,cehenneme qideceini biLdiqten sora.. ßi sn wardın ichimde meLeqLeri imrendiren.. YaLnızLıq qüseLdir,zor oLsada.. ![]() Ne qadar beqLesemde biLirim qeLmeyeceqsin qi,sewqimi hayqırsam da bosh artıq sewmeyeceqsin qi.. İchin qaranLıqtan ibaretse,qüLer yüzLe renqLenemezsin.. SaLaqLıq qanında war ne yapsan düzeLmezsin Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:40:36 düşLérimi qöRün öyLéySe.sevDiğiniZi bNm qißi seviN.qüLün héP qüLDükLérime.sıkıySa öLüm baqaLım.héR qüN öLDüqLérime. artık bundan öncesi YOK!!! ßundan sonRası vaR (; ßırakın KanLarım Dursun Yerde . . qüç aLıyorum onLardan Sadece ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi.. ya$am geRie baqaRaq anLa$ıLıR..iLeRie baqaRaq ya$anıR..! Hani cok Seytandın Neden qeLdın Oyuna,Beraber BasLadık yoLa Sen qeLdın Sonuna.. kaç ölüm warsa göze aldım hayatımı çöpe attım... İstemek Unutmaya Yetmedi İstemek Seni ßana qétiRmedi... Öncé shn brquy0rsun sayFaLary…snRA..b$qaLary karaLıyor cümLéLéri.. Yanımda yok yerin git su iç lan itle aynı tastan… ßén a$kı unuddum ayLar önCé'..kirLenen kLBİmi yıqadM azöncé..yıLNIZLIK acı vrmz oldu...geLeck benm icn seFrßr oldu ! Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:41:25 buRda etiKet geçmeZ. ne entel ayakLar, ne sulu tavırLar,ßuRada anCa "HAS" oLanLar (; TakLitLErimden Sakınmayın Çünkü Bana uLaşamıcanıs İçin Ancaq OnLarLa YEtinirsinİss x))) seN dü$ünürsün, Ben uygularım iŞte farKımıZ Bu! Ne tuhaf değil mi? İçimi acıtan da sendin, Acımı dindirecek olan da... Aşk oLunCa konu..geLmiyo sohBetin sOnu. ![]() Gitmeye de bilirim. Gitmeyi de bilirim... dELi kIzım uYan söyLenenLeR yaLan. N Chok Öqréndy ßu qönüL, N Chok Yandy. Hér déFasında ßu Son Sandy Ama ALdandı.. Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:41:46 BırakMa Beni Sevdiqim qidi$iné DayanaMam..Hasrét qözya$LarıyLa kéNdimi avutaMam!!! cevapsız sorular benden uzak dursun geçmişi bırakta gel zaman dursun bir günde bukadarda olmas deme sen yaşanan yılların sonucusu vazqeÇiLmez deqiLsin, kenaRa ceqiLde yeriNe yeniSi qeLsin Ne unuTacaq kadaR nefRet eTTim...nede hatıRLıycak kadaR ç0q sevdim süpürge gibisin..hep toz içindesin ! Bitmez bu aşk bitmez bu aşk, Bitirmeye kullar yetmez, Silemezsin gidemezsin, Terketmeye yollar yetmez İsténméDiqim zmn DéiL.. İstéDiqim zmn qiDérimm ! Çağıran ßirseyler var ßeni uzak $ehirlerde..ßana ait ßirseyler var o GÜLÜ$LERDE sEN yiNE olduqun qibi kal bnm için sakın deqişme.. bn giderim bugün ha yarın HAREKET VAKTİ gelincee..!! HayaTı 2 uCunDan TutuyOruz TıpKı LadéS qißi...aMa ßu Oyunu $én Kazanır$ın... Çünkü hép * akLımDaSın*. yaLnızca "ben" yüzLerce "sen"... Kir Göstermeyen Renkleriniz Sizin Olsun! Sustum.. Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Vardı !. Sevdamı En Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık Sor kendine ne işin var hayatta! bak sana yakın olan her şey uzakta! Belki uzak bir düşte uyandınız gördüğüm düşler kadar bana uzaksınız. İчi niчεtlεяiмi мε$gule ωεяdiм... Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:42:22 KndiNi kRaL bni bi hiÇ sanaRsn,aSsLında aLis haRikaLaR diyaRndSsn xDxDxD ßıraK ßu pişmanım ayakLarını..Yoksa Pişman oLcak AyarkLarında kaLmıcak.. xD KaLßimde ßi çoK kişin adı var kiminiN aLtı kiminin de -ü-S-t-ü- çizili.. N a$kTan anLarsınıZz.. N mé$kTéN..?? RéNqiniZz kaÇmı$ sévi$méktn.. TohumunuZza i$Lémi$ ßohkLuqk.. YhoXa KanınızDa mı Var O**spuLuqk... :/ qöTüNe nAzAr BoNcUqU tAqTa EqMeq tEqNenE ZaRar gElmEsİn!! Kendini Bitmez CümLe SananLara Ufacık Bir Nokta . aLLah ayırmadıkça kuLLara O $ansı wermiOrus (H) ßöcek Olmayı kaßuLLenenLer.. EziLince Şikayet EtmemeLidirLer.. suçLu oLan ßenséM söLé ßiLéim..Tut éLimi yanıNa qéLéim.. (: TakıNTıLaTım yoKTur ..hérkeSTen éşiT,DereCéde neFrét edeRİm.. heP ka$ar..héP kahpé.. inSan mı ßunLar Séncé..!!?? RazımısınKi Dönméyé? ßén Hazırım yénidén Séwqimy wermeye...! Kafam güzeL biRaz.. Ama diLim üzMez .. Kim Demiş SabaHa deK eğLeniLmez.. Ellerimi her uzattigimda BiN KIRIKLA (!) geri dondum.. qÖzLerine Mi iNaNayım AqzıNa Mı ?qÖzLerinE Mi BakayıM Aqzına Mı Sı*ayıM(H) ßénİ taNıyann ßiLirr.. ßiLenn anLarr..anLayaN suSaR..anLamayaNn uzaR..!! (; MasaL diyaRLaRınDan qéLmi$ LaNeTLy bi!R MeLeg!m ßu NasıL ßi Dünya haLa çözmü$ déqiLim oo0oooo çaT paT aşıq oLuYorum aZzz çoo0K bnDe seviYorum kaLbimi kıRsan beni Yorsan ağına taqıLDm qeLiyoo0Rm Gönderildi: 05 Ekim 2008 12:43:23 Merak ediyorum acaba sana ne kadar geç kaldım... Acaba bana ne kadar geç kalacaksın..... dağ gibi bir ihanetten düştüm..bu kendime son gelişim kıpırdamadan duramayız bir aşk boyu..hadi en kanadığımız yerden susalım (; Hep aynı olmak zorunda mı ayrılıklar,yalnızlığımın sesini kimse dinlemedi… Ben yalnızlığımı haykırdım ama kimse duymak istemedi… Ayrılık kaçtı gözüme , belki ondan bu yaşlar... adıyorum aşk'a geri kaLanımı suya söLedim gitti en son yaLanımııı...(((; uzakLarda arama! qöz ya$ındayım.ßéndé sénin qißi aqLıoRum! Sén $!mD! G!T B!dahA GéRy GéLmé BéN!mDé SaBRıM VaR $£k!L Déğ!$t!r!yoo tükén!ncé !!!!! Sakın Nefret Ettiğimi Dü$ünme ! ßende ßöyLe DuyguLar ßarındıramaZsın !! Ta$iaMazZz CoCuKSu KaLßim YaLanLaRini...ßüüemeDim Daha.. anLaşıLır qißi deqiLiz ßir ßédénde Kaç Kişiyiz.. 2x-3y*6z=ben isem x-y+z kim ? <!-- / message --> |
||
|
||
imza için sözler.. Yitik bir ezgisin sadece, Tüketilmiş ve düşmüş, gözden. Düşlerinde bir çocuk hıçkırır Gece camlara sürtünürken; Çünkü hiç bir kelebek Tek başına yaşayamaz sevdasını, Severken hiçbir böcek Hiç bir kuş yalnız değildir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. senin yanındayken hayat canımı yakmıyor benim, [/COLOR]aksine gülümsüyor bana. Zaman duruyor seninleyken, saniyeler geçmiyor, dakikalar atmıyor. Büyük bi mutluluk sarıyor dünyayı... Sevgin umutsuzlara bile umut ışığı oluyor. Sen varsın ya, güneşte gülüyor bana, ayda, dünyada... Seni sevmek o kadar güzel ki... iyiki varsın iyiki AŞKIMsın... Sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS! ''Bir yazar demiş ya'' sen git aşk bana kalsın.. bende diorumki" BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN..! benim olman;
yıllardır aranılan ve bir türlü ulaşılamayan paha biçilmez bir hazineyi, bulmak gibiydi sana böyle bağlanacağım en başından belliydi en kötülerin bitişleri, en iyilerin başlangıçları sendin sen, bu katarda en önde gelendin. fakat hiç ummadık bir anda yok oldun, gittin. yine zehirli yağmurlar yağdı üzerime, ıslandım gidişinle siyahın en koyusuna boyandım başladığım yerdeyim şimdi yine beni bulduğun yere, tıpkı bulduğun gibi bıraktın yürürüm ipte,ağım yokken hemde, kopkoyu içim inan çok çalıştım bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için. neyim var ki sanki senden başka hadi son birkez ceplerini yokla aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz.. ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim.. ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım.. Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam.. Arkama ßakmam.. ' Asla ' Démém .. ' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén.. Hiç mi doğru insan çıkmadı karşıma? Çok mu iyi davrandım onlara? Çok mu merhametli oldum? Çok mu kadir kıymet bildim de yaranamadım? Cevapsız bir sürü soru... Hér Adamım Diyen Adam DéğiLdir,, SéninDe Dédiğin Gibi Hér DélikanLıyım DiYén DéliKanLı Déğildir SénınDé olmaDığın Gibi .!!!! Hєrkєs bilsiη istєdim Hєrkєs bilsiη istєdim nasıl sevdim bєη Hєrkєs duysuη istєdim ηєyє dirєηdim bєη NєLєr gördü gözlerim nєlєr duydum diηlєdim Aşk böylєysє sєvmєyiη sєvmєyiη bєηi Zamaη dursuη istєdim bugüη pєsєttim bєη Hєrkєs sussuη istєdim masal olayım bєη TeRk eTtM, tErk eDldM, [/COLOR]duRmaDm yOla deVam eTtM, cıKmaZ yoLun sOnnDa keNdime kenDm yeTtM.. Görünmez camlara mı çarptım Dalgınlığın aynasında o akşam Bambaşka bi' şehre uçacaktım Yıldız yağmurunda sırılsıklam.. BeLkide hisLerim oLdu Bir sapLantı yavaşça öLdüren Bir BuLantı aCıLarLa doLu pis Bir kaLıntı Bitmez oLdu Lanet oLası Bu Takıntı . . Ben Bir Cadıyım Sende Herşeyim Olan Bi SüpürGe Farzetki Senden Vazgeçmişim CadıLığımın Bi Önemi Kalır mı Sence Geceye yeni şiirler gerek, Gemiye yeni fırtına Her eylüle başka yağmur Kalana taze baharlar lazım Ve gidene biraz yürek Kaçanlar pişman şimdi Kalanlar, sevmeye devam edecek..... Sustum...! Tuz basıp yaralarıma, ne kadar susulacaksa o kadar sustum! Tam acılarımı haykıracaktım ki, sustum...! Bir çığlık kanıyor demedim en derininde yüreğimin... İçimdeki volkanları boğarak sustum...! Açmadım kimselere yüreğimi...! Hançeri sadece kendime sapladım ve sustum...! Hüznü yüzümde, acıları gözlerimde topladım sustum...! Bir ah sürüp dudaklarıma... Ne kadar susulacaksa, o kadar sustum Hayaller kurduklarım bilmeden yorduklarım Üzülüp kırdıklarım madem küskün bana Söyleyin affetsinler bir şans daha versinler Karşılıksız sevsinler yeter bana... Küçük yalanların ortasında biz Büyümekten korkan yetişkinleriz. Durdu zaman mevsim solmadan Dinlerken güzel bir masaldan.. Uyandım. Düş bitmiş. Kimse yok herkes gitmiş. Parti çoktan bitmiş.. Sözlerİmi GEri aLamam.. Yazdığımı yeniDen yazamam.. ÇaLdığımı başTan ÇaLamam.. Bir daha GEri Dönemem.. Akıyorsa gözyaşım kurumasın, coşup seven gönLümse durmasın ,dost biLdik anıLarım çağırmasın Bir daHa GEri DöneMem HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméi hayaL eDmein.. Hayatıma Yeni Girenler! qiDmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız duruB dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin.. Kimseye kizmiyorum artik Suçlu aramaktan vazgeçtim Kimseye cevabi olmayan sorularsormuyorum Biraz kirginim ama olsun daha güçlüyüm artik Galiba büyüyorum! Sabahlari gülerek uyanmiyorum ama Hiç olmazsa aglamiyorumda İstemiyorum artik çok fazla sey bilmek Yasamak dedigin böyle bisey demek...! öyLesine yaşıyorumm... ..aLıntıdır.. [/B][/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR][/B] |
||
|
||
güzel bir arşiv çok güzel nickler var ayrıca..emeğine sağlık angeL'ım
|
||
|
||
Beyenmene sevindim prenses'im..
|
||