|
||
Aşağıdaki 5 parçayı aynı yere indirin (Örneğin; Masaüstü) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şifre ==> 55efekan55_:_55efekan55 İndirdiğimiz dosyaları winrar ile ayıklamamız gerekmekte. Bunun için indirdiğimiz dosyalardan herhangi biri üzerinde sağ tıklayıp dosyaları çıkart işlemini yapıyoruz. Winrar otomatik olarak bütün parçaları ayıklayacaktır. Ayıklama işlemine başlarken bir şifre giriş ekranı gelecektir. Oraya yukarıda belirtilen şifreyi yani 55efekan55_:_55efekan55 yazıyoruz ve çıkartma işlemi başlıyor. İşlem bitince çıkartılan dosya içinde Adobe Photoshop CS TR klasörü içinde bulunan Setup.exe programı çalıştırıyoruz ve kurulum adımlarını izliyoruz. Kurulum bitince programı hiç çalıştırmadan yine çıkarttığımız dosyada Adobe Photoshop CS3 TR\Adobe Photoshop CS3 Crack klasörü içinde bulunan Photoshop.exe adlı dosyayı kopyalayıp eğer kurulum dizinini değiştirmediyseniz C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3 klasörüne kopyalıyoruz. Böyle bir dosya mevcut değiştirilsin mi şeklinde bir uyarı almamız gerekir. Bu soruya Evet deyip devam ediyoruz ve herşey hazır güle güle kullanın. Sadece crack isteyenler Şifre ==> 55efekan55_:_55efekan55 Not: Kendim kurup denedim. Çalışmaktadır.
|
||
|
||
Teşekkürler Badboy Türkçe olması çok iyi
|
||
|
||
| peki sınırlımı? 30 gun flnşeklinde? | ||
|
||
| Verdiğimiz crack dosyasını kullanarak sınırsız şekilde kullanabilirsiniz. Kendimde şuanda sınırsız kullanabiliyorum. | ||
|
||
| Teşekkürler,istanbula gittiğimde indircem. | ||
|
||
kardeşim saol emeğine sağlık
|
||
|
||
| kardeş program sınırsız mı... | ||
|
||
kardeş program sınırsız mı... Arkadaşım biraz okuma alışkanlığın olsun ![]() Verdiğimiz crack dosyasını kullanarak sınırsız şekilde kullanabilirsiniz. Kendimde şuanda sınırsız kullanabiliyorum.
|
||
|
||
cok t şk emeğe saygı gerek sağol ....................
|
||
|
||
| kardeş part 2 hata veriyor sebep rapid açmıyor | ||