FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Komik Olaylar

Konu: Silikon, Güzin abla, Gül (=

Sayfa: [ 1 ]

Merve77 23.09.2008 15:56:14
Öğretmen sınıfta madenleri ve nekadar değerli  olduklarını anlatıyormuş. Dersin bitiminde çocuklara sormuş.
Kim hangi madene sahip olmak ister çocuklar? önce Atahan  cevap vermiş:
-"Platin öğretmenim. Onunla kendime bir porsche alırdım."
Ardından Metehan cevaplamış:
-"Altın öğretmenim. Altınlarımla kendime son model bir cadillac alırdım."
En son küçük Tunahan yanıtlamış:
-"Silikon öğretmenim!!! Ablamda iki tane var. Kapının önündeki arabaları hayal bile edemezsiniz!

Güzin ablaya mektuplar;
Sevgili güzin abla ben 17 yaşında bir kızım. Kendime yeni bir erkek arkadaş edindim. Onu çok sevdim, oda beni çok sevmiş ve bir gün beni ailesiyle tanıştıracağını söyledi. Buna çok sevindim evine gittiğimizde evde kimse yoktu birazdan gelirler dedi. Onları beklerken kola içelim dedi olur dedim. Kolalarımızı içerken birden erkek arkadaşım uyumaya başladı. Sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne?
Güzin ablanın cevabı:
-"Kızım annen seni kadir gecesi doğurmuş."

Kaynana gelini alır karşısına:
-"Bak kızım benim 3 türlü halim var. Gülü göğsüme taktığımda çok sinirliyim, kulağıma taktığımda orta, saçıma taktığımda çok iyiyim dile benden ne dilersen."
Sıra geline gelir:
-"Bak anne benim 1 halim var. Sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım, sen gülü kıçınada taksan ben bildiğimi yaparım."

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 23.09.2008 16:18:16
Öğretmen sınıfta madenleri ve nekadar değerli  olduklarını anlatıyormuş. Dersin bitiminde çocuklara sormuş.
Kim hangi madene sahip olmak ister çocuklar? önce Atahan  cevap vermiş:
-"Platin öğretmenim. Onunla kendime bir porsche alırdım."
Ardından Metehan cevaplamış:
-"Altın öğretmenim. Altınlarımla kendime son model bir cadillac alırdım."
En son küçük Tunahan yanıtlamış:
-"Silikon öğretmenim!!! Ablamda iki tane var. Kapının önündeki arabaları hayal bile edemezsiniz!

Güzin ablaya mektuplar;
Sevgili güzin abla ben 17 yaşında bir kızım. Kendime yeni bir erkek arkadaş edindim. Onu çok sevdim, oda beni çok sevmiş ve bir gün beni ailesiyle tanıştıracağını söyledi. Buna çok sevindim evine gittiğimizde evde kimse yoktu birazdan gelirler dedi. Onları beklerken kola içelim dedi olur dedim. Kolalarımızı içerken birden erkek arkadaşım uyumaya başladı. Sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne?
Güzin ablanın cevabı:
-"Kızım annen seni kadir gecesi doğurmuş."

Bu ikisi harika 

MσηarcH » 23.09.2008 17:52:20
Kaynana gelini alır karşısına:
-"Bak kızım benim 3 türlü halim var. Gülü göğsüme taktığımda çok sinirliyim, kulağıma taktığımda orta, saçıma taktığımda çok iyiyim dile benden ne dilersen."
Sıra geline gelir:
-"Bak anne benim 1 halim var. Sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım, sen gülü kıçınada taksan ben bildiğimi yaparım."
buda güzellmiş

Leyl-i Lal 23.09.2008 20:30:27
İlki harikaydı gerçekten 2 silikonun nelere kadir olduğunu görmüş olduk

Merve77 23.09.2008 22:31:38
teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize çok sevindim

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker