FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Resimli Program Anlatımları

Konu: Logmein Uzaktan Erişim (Resimli Anlatım)

Sayfa: [ 1 ]

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 23.09.2008 12:31:42

Evden işteki,isten evdeki bilgisayarınızdaki bilgilerinize ulaşmak yada on line olarak uzaktaki bilgisayara yardım etmek program yüklemek vs... yani explorer pencerenizde başka bir bilgisayarı görebilmek için mükemmel bir program.Programı biz almanyada baglı oldugumuz bir firmayla kullanıyoruz paket yazılımımız hiç bir şeye gerek duymadan kendisi server a girip yapıyor. zaten her kullanıcı kendine bir şifre belirlediği için kötü amaçlı kullanım için değildir

*Başka bir bilgisayara bağlanmak için esas olan bağlanılacak bilgisayarda programın yüklü olmasıdır ve sizin o bilgisayarın şifresiyle programa girmeniz gerekmektedir.yani evinizdeki yada işyerinizdeki bilgisayarınıza istediğiniz yerden siteye girip şifre bilgilerinizi girdiğinizde ulaşabilirsiniz

öncelikle Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.logmein.com sitesine giriyoruz

yeni kullanıcı oluşturuyoruz

hangi programı kullanacağımızı seçiyoruz

kendimize yeni hesap oluşturuyoruz

hesabımızı oluşturduktan sonra bilgisayarımızı eklememiz gerekiyor

yukarıdaki bölüme tıkladığımızda program gerekli yazılımı bilgisayarımıza kurmaya başlıyor

yükleme tamamlandıktan sonra kurulumu yapıyoruz

aşağıdaki seceneği işaretleyip devam ediyoruz

windows açılışında şifre olmayan bilgisayarlar için şifre oluşturuyoruz

sistem ekran ve bilgisayar ayarlarınızı algılıyor mönitörünüzde ekranda kararmalarda olabilir ve kurulum bitiyor

Finish'e tıkladıgınızda pencerede bilgisayarınızın sisteme yüklendiğinigösteren bildirimi alıyorsunuz burdan eklediğiniz pc yi görebilirsiniz

sisteminizdeki bilgisayara tıklayıp girebilirsiniz

kurulumda olusturdugunuz şifreyi yazıyorsunuz

- MéяtCλ[N] - 26.09.2008 19:52:48
Teşekkürler Yakuza Güzel Anlatım...

muros 22.01.2009 16:51:36
Sağol Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap¤ Уคкuzค Қσŋדµ ¤ abi ellerine sağlık

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker