FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Bilgisayar & Donanım Sorularınız

Konu: bu hatayı bilen varmı? çözemedim yardım edin

Sayfa: [ 1 ]

mitoo 01.09.2008 00:09:48
umarım bilen vardır alttaki hatayı veriyor pc.trojen bulaştı temizledim ama şimdide bu hata geldi pc açılırken yada bir dosya program açarken lönk diye karşıma çıkıp enngelliyor açtığım dosya yada programı.ancak önce ona tamam dersem izin veriyor açmama deli olucam bilen varsa yardım

Badboy 01.09.2008 08:44:04
Öncelikle kaspersky antivirus programı ile güvenli modda komple bir tarama yapın. (Başka antivirus kullanıyorsanız eğer onu kaldırın). Daha sonra ccleaner programı (ücretsizdir) ile sistemde komple bir taratma yapın hem kayıt defteri (registry) hem de genel tarama. Eğer bunlar işe yaramazsa windows cd'si ile onarım yapmayı deneyin. Bu da çözüm olmazsa tek yol format atmak olacak.

mitoo 01.09.2008 17:40:25
onarım hariç hepsini yaptım sağol.kaspersky vürüsü silince bu uyarı çıkmaya başladı4 yıl oldu pc alalı ilk kez kaspersky kurduk bunu yaptı pcye nesini beğeniyorlar bu programın anlamadıım

Badboy 01.09.2008 17:51:00
onarım hariç hepsini yaptım sağol.kaspersky vürüsü silince bu uyarı çıkmaya başladı4 yıl oldu pc alalı ilk kez kaspersky kurduk bunu yaptı pcye nesini beğeniyorlar bu programın anlamadıım
Kaspersky güvenebileceğin ve en sağlam antivirüs. Sorununu nette araştırdım. Belli bir kaynağı yok. Dolayısıyla sorun direk olarak virüs veya antivirüs kaynaklı değil. Dediğim gibi onarım veya o dosyanın değişimi işe yarayabilir.

mitoo 01.09.2008 22:27:49
doğrudur ama vürüsü silerken sistem dosyalarınıda silmesi kötü oldukurtarmada işe yaramadı malesefo dosyayı bulamıyorum ki değiştireyimneyse formatlıcaz mecburen sağol ilgin için

Badboy 01.09.2008 22:40:40
Aşağıdaki linkten superantispyware programını indirin, kurun ve güncelleyin. Daha sonra tarama yapıp bulduklarını temizleyin.

Sanırım hata veren dosya virüsten kalan artıklar daha doğrusu spyware.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

mitoo 01.09.2008 23:43:38
sağol bakalım deniyorum umarım işe yarar tşk.ler

Gönderildi: 02 Eylül 2008 00:07:30
yok kaardeş sadece bunu buldu Adware Tracking cokie 7 yine lanet hata çıkıyor çare kalmadı formattan başka yinede teşekkürler ilgin için

Badboy 02.09.2008 00:06:24
Ne diyelim sağlık olsun.

αβśoluţə 02.09.2008 12:08:32
Windows cd sini tak format atıyormuş gibi devam et ama onar saçeneğini seç.Merak etme hiç bir bilgin kaybolmaz fakat windowsu onarır.

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker