|
||
| Korsan Windows XP inizi orjinale çevirin!.. BU İŞLEMLERİ YAPARKEN KESİNLİKLE İNTERNETLE İLİŞKİNİZİ KESİN... -------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar şimdi göstereceğim şey PROGRAM DEĞİL! Ama Windows XP nizi Orjinal yapıp, microsoft'un sitesinden güncellemeler, service packler indireßlmeniz için çok işinize yarar WE %100 ÇALIŞIYOR (ßEN KENDİM ßİZZAT ŞAHSEN DENEDİM ) ßİLDİĞİNİZ Qİßİ MİCROSOFT XP DE KULLANDIĞIMIZ KEYLERİ SÜREKLİ ßLACK LİST'E ALIY0R! XP nizi orjinal hale getirip bu keyden kurtarmak için sırayla şu işlemleri takip edelim.arkadaşlar 1)Net ile bağınız kalmasın.Bağlantıyı kesin. 2)Başlat-->Çalıştır-->AÇ(regedit) komutunu girelim. 3)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion--> WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın. 4)Başlat-->Çalıştır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin. 5)Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın.Anahtarini Değiştire basın ve KQ8CM-3WR6M-FKGVP-MMKJW-D77WT ürün anahtarini giriniz.Artık burdan çıkın. 6)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion--> WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin. 7)Baslat-->Çalıstır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz... ''alıntıdır'' |
||
|
||
| Teşekkürler paylaşım için... | ||
|
||
| bunlarla uğraşacagınıza bence yasal yazılımlar kullanın... ama yinede teşkler |
||
|
||
bunlarla uğraşacagınıza bence yasal yazılımlar kullanın... tuelza seninki orjin galiba.ee para olmasın işte insanda. ama yinede teşkler ben yaptım paylaşımı ama daha denemedim böle bişeyi alıntı yaptım bisiteden.ama kullandığım yazılım orjin değil.kim verir ona 180 milyon.bu arada korsan film korsan şarkı yüklüon ama hepimiz yapıoz isteyen baksın yapsın.demi ama
|
||
|
||
| korsan değildir heralde valla nerden anlarız ki onu.. ya.. mp3 le filmle bir mi bu yazılımlar.. hapis cezası var abii..
|
||
|
||
korsan değildir heralde valla nerden anlarız ki onu.. aynı şeydir mp3 film ve win xp yi korsan kullanmak.onlarında tecil hakkı war ama sen korsanınu yüklüon windowsunda lisansi war.ben bilgisayarcıyım ve win xp ye bu kadar para wermek bence zor iş bir xp pro 140 dolar falan ne gerek war ya kırık olanı kullanmak warken
ya.. mp3 le filmle bir mi bu yazılımlar.. hapis cezası var abii.. ![]() |
||
|
||
bilgi için tşkler arkadaşım
|
||
|
||
| FF değerini verip çıkın. demişsin nasıl bir değer girilecek Gönderildi: Mayıs 25, 2006, 00:27:55 -------------------------------------------------------------------------------- FF değerini verip çıkın. FF değeri konusunda biraz bilgi verirmisin.ben acemiyim bu konularda |
||
|
||
FF değerini verip çıkın. Yani oraya FF yazacaksın... FF bir değer olarak kabul edilir... demişsin nasıl bir değer girilecek Gönderildi: Mayıs 25, 2006, 00:27:55 -------------------------------------------------------------------------------- FF değerini verip çıkın. FF değeri konusunda biraz bilgi verirmisin.ben acemiyim bu konularda
|
||
|
||
| sAOL YA aÇABA windows media player 11 bende çalışırmı.... | ||
|
||
neden çalışması ki
|
||
|
||
sAOL YA aÇABA windows media player 11 bende çalışırmı.... çalışır tabi neden çalışmasın ?
|
||
|
||
ya lisansla ilgili bir yazı hatası werioda
|
||
|
||
Benim bi sorum olacak arkadaşlar..ben WindowsXp yi yüklüyorum.(korsan)...Benim internet Adsl ..bilgisayara yüklüyorum interneti herşey güzel hoş gidiyo..ama yükleme bittikten sonra internete giriyorum... >-\LaaaAanNnettt bilgisayar internete girmiyo..yada site 1 saate anca açılıyor...Acaba neden böyle bir sorunla karşılaşıyorum...İlgililerin Dikkatine..!!
|
||
|
||
| paylaşım için saol (benim xp de etkinleştirmeyi açtığımda ürününüz etkinleştirildi diyor) | ||