|
||
![]() Küçük bir eklenti sayesinde artık rapidshare sitesinde kırık link kontrol etmekten kurtulacaksınız. İşte yapmanız gereken adımlar ; Öncelikle firefox un GreaseMonkey adlı eklenisini kurmalıyız. ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ![]() Yükleme tamamlanınca Firefox yeniden başayacaktır. Şimdi Linkchecker Scripti yüklememiz gerekiyor. ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yukardaki linki tıklayın ve açılan sayfanın sağ üst köşesinde yer alan ‘Install This Script’ isimli butona basın ve bekleyin. ![]() Artık sizden önce Firefox linkleri kontrol edip sizlere söyleyecektir. Çalışan linkler ; ![]() Çalışmayan linkler ![]() |
||
|
||
Paylaşım için çok saol.Beni büyük bir dertten kurtaracak gibi
|
||
|
||
Gerçekten güzel bir program rapidshare dan partlı dosyalar indirecek olanlar için iyi bir olay..
|
||
|
||
Gerçekten güzel bir program rapidshare dan partlı dosyalar indirecek olanlar için iyi bir olay.. Kesinlikle haklısın. ![]()
|
||
|
||
| indirmeye başlamadan önce tek tek bütün partları kontrol etmek tam bir işkenceydi. |
||
|
||
ben rapidshare ı eskiden daha çok kullanıyodum filmler ve bazı programlar için ama artık pek kullanmıyorum torrentten indirmeye başladım filmleri,oyunlarıi programları falan tek linkle koyuyorum sabahtan geceye doğru indiriyor hiç de rapidshare gibi bekleme ve silinmi derdi yok ..
|
||
|
||
| firefox u indermek için ne yapmam gerek | ||
|
||
firefox u indermek için ne yapmam gerek Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||