|
||
| faydalı bir paylaşım teşekkürler kardeş....... | ||
|
||
Çok teşekkürler harika bir program
|
||
|
||
| Deniyelim bakalım, teşekkürler. | ||
|
||
| Bu programda yasak sitelere girmek için etkili bir program.Youtube ve daha birçok siteye girilebiliyor bu programla.Linkten indirebilirsiniz... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Youtube' ye Engelsiz Kesin ve Yeni yöntem sorunsuz girin giriş. Nasıl girilir? Programsız bilgisayarınıza zarar vermeden, kurulum gerektirmeden, Youtube ye girmek için vereceğim linkten ulaşabilirsiniz. İster Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap' den isterseniz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap' dan direkt girebilirsiniz. xxx.www.xxx Uyanıklığın alemi yok ! Sana bir fırsat vermiştim ! |
||
|
||
Sitemizde reklam yapmak yasaktır. İlk ve son kez uyarıyorum
|
||
|
||
| ey vallah kardeş | ||
|
||
Youtube' ye Engelsiz Kesin ve Yeni yöntem sorunsuz girin giriş. Nasıl girilir? Programsız bilgisayarınıza zarar vermeden, kurulum gerektirmeden, Youtube ye girmek için vereceğim linkten ulaşabilirsiniz. İster Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap' den isterseniz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap' dan direkt girebilirsiniz. xxx.www.xxx Benle dalga geçme sana reklam verme demiştim ! Yorumunu değiştirip aklın sıra uyanıklık mı yapıyorsun ? Forumdan uzaklaştırıldınız ! |
||
|
||
süpermiş teşekkürler. youtube girdim ama hiç bir video açılmıyor. niye acaba? an error occupted please try again later diye uyarı çıkıyo r sürekli. yardım lütfen.
|
||
|
||
süpermiş teşekkürler. youtube girdim ama hiç bir video açılmıyor. niye acaba? an error occupted please try again later diye uyarı çıkıyo r sürekli. yardım lütfen.O sizlik bir durum değil Youtube ile ilgili biraz bekleyip tekrar deneyiniz
|
||