|
||
Aslinda cok basit olan bir konu ancak bazi kisiler henuz bilmiyor. Oncelikle gerekli olan programlar: Mozilla Firefox yada Flashget Ben size Mozilla firefox için olanini anlaticam: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sitesinden istediginiz isletim sistemine istediginiz dilde bir firefox indirip kurunuz. Daha sonra firefoxu aciniz: Oyunu indirmek istediginiz siteye giriniz: ![]() daha sonra indirmek istedigini oyunu seciyorsunuz ![]() oyun tamamamen dolup geldikten sonra aşağıdaki işlemi yapıyoruz ![]() bilgisayara indirdikten sonra indirilen sayfa x.html ise x_files gibi bir dosya açılacaktır.Oraya giriyorsunuz ![]() işte oyununuz hazır.İstediğiniz browser da oynatabilirsiniz flash player'ı yükledikten sonra.Eğer yüklemediyseniz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bu adresten indirip yükleyebilirsiniz.Hepinize iyi eğlenceler. Bazi oynlarin bu sekilde indirmesi engellenmis olabilir.Siz indiremediginiz oyun linklerini soylerseniz yardim edebilirim |
||
|
||
| Ayrıyetten Bi Yöntemide Ben Paylaşayım. Herhangi Bir Firefox Sürümü İndiriyoruz. Şuanda Son Sürüm Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Ardından İşlem İçin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapni İndiriyoruz. Başarıyla Yüklendikden Sonra Firefox'u Yeniden Başlatıyoruz. Eklentimizin Adı FlashBlock.Sitelerdeki Flash İçerikleri Blokluyor ve Sağ Tuşuna Bazı Seçenekler Ekliyor.İsterseniz Sağ Tuşdan Bu Flashı Kaldır Diyerek Oturumunuz Boyunca Kaldırabilir, İsterseniz Sol Tıkla Flash'ı Oturumunuz Boyunca Açabilir, İstereniz Sağ Tuşdan Bu Sitede Flash Kullanımına İzin Ver(NOT:Bunu İşaretlediğiniz Takdirde Sağ Tuşdaki Menüler Kaybolur.) Diyerek Siteyi Her Açışınızda Flash'ın Gözükmesini Sağlayabilirsiniz. Her Neyse Geçelim Flashları Nasıl Kaydetceğimize; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap "Sayfayı Farklı Kaydet"den Sonra Bilgisayarınızda Kaydettiğiniz Yolu İzleyerek Oynayabilirsiniz
|
||