FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Komik Olaylar

Konu: ●● Sanal Alemde Taklit Ediliyoruz (= ●●

Sayfa: [ 1 ] 2 3

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 05.08.2008 21:50:46

Sanal alemde bazı değerli üyelerimizin (!) bizi taklit edildiği öğrenildi. Şahsıma ve forumumuza yapılan bu haksızlıktan dolayı
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapcxzcxzcxz isimli üyemizi kınıyoruz ve siteyi lanetliyoruz...

Çok büyük bir site olmak ve büyük biri olmak işte böyle bazen sorun yaratıyor.
Sen kopyacı arkadaşım benim ismimin altında ezilirsin forumsninin büyüklüğünde boğulursun dikkat et.

Dünkü çömezlerle uğraşmak zor işte sayın forumsn topluluğuna bu komik olay duyurulur

Sitenin İsmini Vermedim Şimdi Boşuna Reklam Yapmayalım Siteyi

İşte kanıtlar;

Utanmaza bak bide forumumuza hoş geldiniz... Umarız hoş vakit geçirirsiniz...diye slogan yazmış bizimkiyle aynısı değil mi + bide mal gibi yakuza kontçuğunuz yazmış yaaavvv ne insanlar var

Nannn benim imzamı bile kullanmışın ya olmaz ki ayrıca print screen yaptığım konu Jackal'ın MSN 8.5 sürümünü verdiği konu dikkat edin anlarsınız resimden

İşte son nokta bu kopyacı şahsiyetin kim olduğuna dair bilgiler. Ordaki site admini olarak msn adresine bakın birde bu sitede ki üye bilgilerinde ki msn adresine aynısı değil mi

Son bişey arkadaşım ya bi konuda tebrik ediyorum seni...Benim avatarımı neden çalmadın yaa bi o eksik kalmış beğenmedin mi yoksa

Rica ederim nolur onuda çal

HALİNE ACIYORUM BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM

MσηarcH » 05.08.2008 22:12:19
Bide site açtım diye millete artislik yaparlar cxzcxzcxz  o site size yar olmaz benım konularımıda  kopyalamışınız  size geregi neyse yapılır  merak etmeyin

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 05.08.2008 22:15:28
Bide site açtım diye millete artislik yaparlar cxzcxzcxz  o site size yar olmaz benım konularımıda  kopyalamışınız  size geregi neyse yapılır  merak etmeyin

Tek senin ki olsa iyi Badboy'dan Jackal'dan benden senden işte herkesten konular var Bu kadarda emek hırsızlığı olmaz pes yani

angeL 06.08.2008 10:29:29
Tebrik ederim..Bu kadar da rezillik olmaz..Dün gördüğümde o kadar şaşırdım ki ben onu bızım ¤ Уαкµzα Қσŋדµ ¤ sanmısıtım ..Ama megersem değilmiş...Neden böyle birşey yapmaya gerek duydu bılmıyorum (ki nedeni çok saçmadır)Böylelerine gereginin yapılmasını dilerim...

hell123 06.08.2008 12:57:31
bu kadar rezilliği yapmak büyük bir başarı bravo beeböyle insanlarda emeğe saygı die bir şey yok..! fenerli arkadaşlarımız alınmasın şaka olarak sölüyorum..(ne de olsa fenerliymiş beklenir) bi de kendini iyi birisi olarak tanıtmış

angeL 06.08.2008 13:05:58
bu kadar rezilliği yapmak büyük bir başarı bravo beeböyle insanlarda emeğe saygı die bir şey yok..! fenerli arkadaşlarımız alınmasın şaka olarak sölüyorum..(ne de olsa fenerliymiş beklenir) bi de kendini iyi birisi olarak tanıtmış
Fenerlilikle alakası oldugunu zannetmıyorum...Nerden alakasya artık bilemiyorum ama nasıl çamur atacagınızı şaşırdınz onun doğasında varsa bız ne yapalım??..

ღ♥ღ ρяєηѕєѕ ღ♥ღ 06.08.2008 15:13:40
başarılı olan herşeyin bi gün mutlaka kopyası yada kopyaları çıkar..ama kalıcı ve başarılı olamazlar..taklit yani sonuçta.. bu kadar ucuz olmak neden bilmem..yazık

hiphop.life 06.08.2008 16:58:03
puahahah bu forumsn nin daha önce de başına gelmişti(bnm mod iken) alışırsıız bişi olmaz Kahkaha

BlaCkLorD 06.08.2008 18:39:42
rezaleeett

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 06.08.2008 20:28:08
(ne de olsa fenerliymiş beklenir) bi de kendini iyi birisi olarak tanıtmış

Takımla alakası yok hell123 ama adamlar uyanık tabi hazır nick var hazır imza var hazır konular var alsın alsın sahiplensinler. Böylelerine biz paçoz diyoruz pantolon çamuru gibi paçaya yapışırlar sonrada sümsük asalak gibi yaşarlar öyle

Sayfa: [ 1 ] 2 3

eXTReMe Tracker