|
||
Sanal alemde bazı değerli üyelerimizin (!) bizi taklit edildiği öğrenildi. Şahsıma ve forumumuza yapılan bu haksızlıktan dolayı Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap isimli üyemizi kınıyoruz ve siteyi lanetliyoruz... ![]() Çok büyük bir site olmak ve büyük biri olmak işte böyle bazen sorun yaratıyor. Sen kopyacı arkadaşım benim ismimin altında ezilirsin forumsninin büyüklüğünde boğulursun dikkat et. ![]() Dünkü çömezlerle uğraşmak zor işte sayın forumsn topluluğuna bu komik olay duyurulur ![]() Sitenin İsmini Vermedim Şimdi Boşuna Reklam Yapmayalım Siteyi ![]() İşte kanıtlar; Utanmaza bak bide forumumuza hoş geldiniz... Umarız hoş vakit geçirirsiniz...diye slogan yazmış bizimkiyle aynısı değil mi + bide mal gibi yakuza kontçuğunuz yazmış yaaavvv ne insanlar var ![]() ![]() Nannn benim imzamı bile kullanmışın ya olmaz ki ayrıca print screen yaptığım konu Jackal'ın MSN 8.5 sürümünü verdiği konu dikkat edin anlarsınız resimden ![]() İşte son nokta bu kopyacı şahsiyetin kim olduğuna dair bilgiler. Ordaki site admini olarak msn adresine bakın birde bu sitede ki üye bilgilerinde ki msn adresine aynısı değil mi ![]() ![]() Son bişey arkadaşım ya bi konuda tebrik ediyorum seni...Benim avatarımı neden çalmadın yaa bi o eksik kalmış beğenmedin mi yoksa Rica ederim nolur onuda çal ![]() ![]() ![]() HALİNE ACIYORUM BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM ![]() |
||
|
||
Bide site açtım diye millete artislik yaparlar cxzcxzcxz o site size yar olmaz benım konularımıda kopyalamışınız size geregi neyse yapılır merak etmeyin
|
||
|
||
Bide site açtım diye millete artislik yaparlar cxzcxzcxz o site size yar olmaz benım konularımıda kopyalamışınız size geregi neyse yapılır merak etmeyin Tek senin ki olsa iyi Badboy'dan Jackal'dan benden senden işte herkesten konular var Bu kadarda emek hırsızlığı olmaz pes yani ![]() |
||
|
||
Tebrik ederim..Bu kadar da rezillik olmaz..Dün gördüğümde o kadar şaşırdım ki ben onu bızım ¤ Уαкµzα Қσŋדµ ¤ sanmısıtım ..Ama megersem değilmiş...Neden böyle birşey yapmaya gerek duydu bılmıyorum (ki nedeni çok saçmadır)Böylelerine gereginin yapılmasını dilerim...
|
||
|
||
bu kadar rezilliği yapmak büyük bir başarı bravo bee böyle insanlarda emeğe saygı die bir şey yok..! fenerli arkadaşlarımız alınmasın şaka olarak sölüyorum..(ne de olsa fenerliymiş beklenir) bi de kendini iyi birisi olarak tanıtmış
|
||
|
||
bu kadar rezilliği yapmak büyük bir başarı bravo bee Fenerlilikle alakası oldugunu zannetmıyorum...Nerden alakasya artık bilemiyorum ama nasıl çamur atacagınızı şaşırdınz onun doğasında varsa bız ne yapalım??.. böyle insanlarda emeğe saygı die bir şey yok..! fenerli arkadaşlarımız alınmasın şaka olarak sölüyorum..(ne de olsa fenerliymiş beklenir) bi de kendini iyi birisi olarak tanıtmış![]()
|
||
|
||
başarılı olan herşeyin bi gün mutlaka kopyası yada kopyaları çıkar..ama kalıcı ve başarılı olamazlar..taklit yani sonuçta.. bu kadar ucuz olmak neden bilmem..yazık
|
||
|
||
puahahah bu forumsn nin daha önce de başına gelmişti(bnm mod iken) alışırsıız bişi olmaz
|
||
|
||
rezaleeett![]()
|
||
|
||
(ne de olsa fenerliymiş beklenir) bi de kendini iyi birisi olarak tanıtmış ![]() Takımla alakası yok hell123 ama adamlar uyanık tabi hazır nick var hazır imza var hazır konular var alsın alsın sahiplensinler. Böylelerine biz paçoz diyoruz pantolon çamuru gibi paçaya yapışırlar sonrada sümsük asalak gibi yaşarlar öyle ![]() |
||