|
||
| bu konuyu arattım ama daha önce benden başka kimse böyle bir sorun yaşamamış sanırım.bugün weile cr-h-06 diye mikrofonlu bir kulaklık aldım fakat çalışmıyor.kulaklığı taktığımda pc algılamıyor.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.denetim masasından ayarlara falan da baktım ama yapamadım:( şimdiden teşekkürler | ||
|
||
benim aklıma ilk gelen şey tabikide klaklığın bozulmuş olabilmesidir fakat başka bi kulaklık denemeden zoralamamanızı öneririm.Farklı bi kulaklık deneyip durum tekrar söyleyin lütfen
|
||
|
||
| kulaklıga ses mi gelmiyor yoksa mikrofonu mu çalıstıramadınız eğer kulaklıga ses gelmiyorsa ses kartını tanıttıgınızdan emin olun birde başka bir kulaklık deneyin eğer çalısırsa sizin kulaklık bozulmustur |
||
|
||
pc nin kulaklık girişi bozulmuş kulaklık yada hoparlör başka pc de çalışıor teşkkrler
|
||
|
||
| hmm ozamn teknik servislik olmus pc rica ederiz yardımcı olabilmek vazifemiz | ||
|
||
| Eğer Jakları Yanlış Yerleştirdiyseniz Giriş - Çıkış Jakları Yanmış Olabilir ve Dolayısıyla Çalışmaz. | ||
|
||
| bilemiorum artık hoparlör girişini çıkarıp yerine takarak kullanıyorum dier girişte kulaklıkta hoparlörde çalşmıor teşkkrler ilginz için | ||
|
||
bilemiorum artık hoparlör girişini çıkarıp yerine takarak kullanıyorum dier girişte kulaklıkta hoparlörde çalşmıor teşkkrler ilginz için Diğer giriş dediğiniz yer bilgisayar kasanızın ön tarafında bir yer mi?
|
||
|
||
| evet usb girişinin yanında | ||
|
||
evet usb girişinin yanında O zaman büyük bir ihtimalle kasanızın içinden ön panel için mikrofon ve kulaklık bağlantısı yapılmamıştır veya bios ayarlarından kapalıdır( Biosu kesinlikle kurcalamayın ). Ama ilk ihtimal daha yüksek.
|
||