|
||
merhaba arkadaşlar..burayı 15 gün önce keşfettim ve çok sevdim yani bende yeniyim...herkesin iyi vakit geçirmesini dilerim![]() ![]()
|
||
|
||
Merhaba edanur... Aramıza hoş geldin... İyi vakitler geçirmen dileğiyle...
|
||
|
||
teşekkür ederim ¤ Уαкµzα Қσŋדµ ¤![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
aramıza hoşgeldin edanur bol paylaşımlı günler dilerim sana...
|
||
|
||
hoşbuLdum dengesiz...teşekkür ederimmm![]() ![]()
|
||
|
||
| hoşgeldin edanur.Umarım forumda hoş vakit geçirirsin | ||
|
||
| teşekkür ederim Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap....burayı gerçekten çok sevdim |
||
|
||
| emin ol daha çok seveceksin aramıza tekrar hoşgeldin umarım güzel paylaşımlar yapar işine yara yada yaramaz emek verilmiş paylaşımlara teşekkür etmen dileğiyle |
||
|
||
Forumsn ailesine hoşgeldin umrım aktıf ve kalıcı olursun
|
||
|
||
hoş gelmişsen edanur aramıza aktif ve paylaşımcı olman dileği ile
|
||
|
||
| hoşbulduk Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap...kalıcı ve aktif olmayı bende çok istiyorum.çok yeniyim henüz fazla bişey bilmiyorum ama meraklıyımdır öğrenicem Gönderildi: 18 Temmuz 2008 13:43:59 hoş bulmuşam ZALİM sıcak karşılama için teşekkür ederim![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
ricA ederim merak etme burada her konuda herkez elinden gelen yardımı gösterir yetrki öğrenmeye istekli ve azimli ol
|
||
|
||
| hoşgeldin edanurcum kaLıcı ve aktif oLman diLeğiyLe ... dipnot = bişey dikkatimi çekti nie her mesajın ardından gif yada resim koyuyorsun o an ki ruh halini belirtmek içinmi neyse yada
|
||
|
||
| teşekkür ederim canım hoşbulduk:)bilmem ki canım neden resim koyuyorum..renkli bi insanım yazıları bile genelde siyah yazmayı sevmem..resimler hoşluk katıyo diye sanırım böyle bi şey işte:) |
||
|
||
teşekkür ederim canım hoşbulduk:)bilmem ki canım neden resim koyuyorum..renkli bi insanım yazıları bile genelde siyah yazmayı sevmem..resimler hoşluk katıyo diye sanırım böyle bi şey işte:) ok cnm hoşgeldin tekrar ![]()
|
||