|
||
WinRAR 3.80 Beta 3 Türkçe WinRAR,RAR arşiv yöneticisinin 32-bit Windows sürümüdür. Arşivleri oluşturma,yönetim ve denetimine olanak sağlayan güçlü bir araçtır.
Özellikler : # RAR ve ZIP 2.0 arşivleri tam olarak desteklenir. # Çok gelişmiş, orijinal sıkıştırma algoritması # Metin, ses, grafik, 32-bit ve 64-bit Intel uygulamaları için geliştirilmiş özel sıkıştırma algoritmaları # Sürükle-Bırak kolaylığı ve sihirbaz özelliği sağlayan kabuk arayüzü # Komut satırı arayüzü # RAR olmayan arşiv (7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z) yönetimi #Katı arşivleme, özellikle çok sayıda küçük dosya veya benzer dosyalarınsıkıştırılmasını bilinen diğer yöntemlere göre 10%-50% oranındaartırabilir. # Çoklu cilt arşivler # Varsayılan veya seçilebilir SFX modüllerini kullanarak kendi açılan arşivlerin (çoklu cilt dahil) oluşturulması # Fiziksel olarak hasar görmüş arşivlerin kurtarılması # Çok ciltli arşivlerin eksik parçalarını yeniden yapılandırmaya izin veren kurtarma ciltleri. # Dosya adlarında Unicode desteği # Şifreleme, arşiv açıklaması, hata günlüğü gibi diğer hizmet işlevleri. ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Not: Zip Dosyası şifrelidir. Şifre ==>www.forumsn.com Zip dosyası içindeki "wrar38b3tr" adlı kurulum dosyasını çalıştırıp yüklüyoruz. Yükleme bittikten sonra zip dosyası içinden çıkan "rarreg.key" adlı dosyayı kurulumu yaptığımız klasöre kopyalıyoruz. Bu klasör genelde "C:\Program Files\WinRAR\" olur. |
||
|
||
|
||
|
||
| dostum yorum yaparken yalnızca smile yollamak yasak | ||
|
||
| eline saglık | ||
|