|
||
| YA HAREKETLİ AVATAR DİYOSUNUZDA BUNLAR GÖRÜNTÜ RESMİ YAPTIĞIMIZDA HAREKETLİ OLMUYOKİİ | ||
|
||
Evet onlar olmaz sabit kalır... Şu konuda bulunanlar hareketli oluyor... ==> Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Evet onlar olmaz sabit kalır... Şu konuda bulunanlar hareketli oluyor... E PEKİ GİRDİM KONUYA DA KARŞIMDAKİLER GÖRÜYORMU HAREKETLİ OLDUĞUNU PEKİ ? BU ARADA ÇOK HIZLI CEVAP VERDİN BEKLEMİYODUM YANİ ==> Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap AMA ŞİMDİ BEKLİYOM YARDIMCI OLABİLİRSEN SEVİNİRİM
|
||
|
||
Evet onlar olmaz sabit kalır... Şu konuda bulunanlar hareketli oluyor... E PEKİ GİRDİM KONUYA DA KARŞIMDAKİLER GÖRÜYORMU HAREKETLİ OLDUĞUNU PEKİ ? BU ARADA ÇOK HIZLI CEVAP VERDİN BEKLEMİYODUM YANİ ==> Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap AMA ŞİMDİ BEKLİYOM YARDIMCI OLABİLİRSEN SEVİNİRİM
|
||
|
||
| Forumda hareketli avatarlar hareketli olmaz ama msn de avatarımız hareket eder.... | ||
|
||
Forumda hareketli avatarlar hareketli olmaz ama msn de avatarımız hareket eder.... ediyosa benimki neden etmiyo yaaa ((((((
|
||
|
||
Forumda hareketli avatarlar hareketli olmaz ama msn de avatarımız hareket eder.... ediyosa benimki neden etmiyo yaaa (((((( |
||
|
||
Forumda hareketli avatarlar hareketli olmaz ama msn de avatarımız hareket eder.... ediyosa benimki neden etmiyo yaaa (((((( |
||
|
||
MSN Messenger gif dosyasını (hareketli olanları) desteklemiyor maalesef...
|
||
|
||
| Ben herkesın aksıne konusayım evet olur yanlız goruntu resımlerı kesınlıkle .gif den olusmaz veya png. veya jpg den cunku yukledıgın her goruntu resım .swf dosyasıdır yanı yukleyecegın her dınamık goruntu resmı. swf dır dınamık goruntu resmı ıcın bunun ıcın macromedıa flash programı cok ıyı bılmem lazım yanı goruntu resımı olusturacak sonu .swf yanı flash olan sonra bunu .fla cevırıcek ondan bunu .mco dosyası yapıcaksın .veya .mct dosyası yapıcak yanı senın anlayacagın senın ıcın cok zor ıslem =) ama ben yaparım gercı hazır olanlar varken bu kadar zahmete gırılmez bunu da unutma =) ama gene teknık bılgı vereyım demek ıstedım =) sımdı herkese kolay gelsın |
||
|
||
Ben herkesın aksıne konusayım evet olur yanlız goruntu resımlerı kesınlıkle .gif den olusmaz veya png. veya jpg den cunku yukledıgın her goruntu resım .swf dosyasıdır yanı yukleyecegın her dınamık goruntu resmı. swf dır dınamık goruntu resmı ıcın bunun ıcın macromedıa flash programı cok ıyı bılmem lazım yanı goruntu resımı olusturacak sonu .swf yanı flash olan sonra bunu .fla cevırıcek ondan bunu .mco dosyası yapıcaksın .veya .mct dosyası yapıcak yanı senın anlayacagın senın ıcın cok zor ıslem =) ama ben yaparım gercı hazır olanlar varken bu kadar zahmete gırılmez bunu da unutma =) ama gene teknık bılgı vereyım demek ıstedım =) Arkadaşım ben yukarda ne belirttim zaten gif dosyaları olmaz ama özel hareketli avatarlar vardır dedim... Ancak üyemiz gif resimlerini istiyor bunuda yukarda belirtmiş... Dolayısıyla sende farklı birşey sölememişsin... Yani gif uzantılı dosyalar msn messenger'da hareketli olmuyor!!!
sımdı herkese kolay gelsın |
||
|
||
| keşke destekleseydi ama gerçekten güzel şeyler yapanlar var mesela kutlar vadisini hareketli yapıyolar bana bir kaç sahne lazım ama yapamıyorum biraz yardım edin ltf. | ||
|
||
| yha-su-ahmetbizidiskoyagotur yazısını nasıl yapıoz beyler hemn bi cvp attın nasıl yapacağımız öğretibi yha | ||
|
||
| paylaşım için tşkürler(bişi diil diosanız karmamı arrtırın) | ||
|
||
| pek anlamıyorum dediklerinizden ya ama bende hazır görüntü resmi var ama o resmi koyduğumda hareketli olmuyo nrden eklicem inş. demek istediğimi anladınız | ||