FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Hareketli Görüntü Resimleri

Konu: GÖRÜNTÜ RESMİ HAREKETLİ OLUR MU ?

Sayfa: [ 1 ] 2

askiimmm 07.04.2006 16:13:39
YA HAREKETLİ AVATAR DİYOSUNUZDA BUNLAR GÖRÜNTÜ RESMİ YAPTIĞIMIZDA HAREKETLİ OLMUYOKİİ

Badboy 07.04.2006 16:21:27
Evet onlar olmaz sabit kalır... Şu konuda bulunanlar hareketli oluyor... Göz kırpan ==> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

askiimmm 07.04.2006 16:32:10
Evet onlar olmaz sabit kalır... Şu konuda bulunanlar hareketli oluyor... Göz kırpan ==> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

E PEKİ GİRDİM KONUYA DA KARŞIMDAKİLER GÖRÜYORMU HAREKETLİ OLDUĞUNU PEKİ ? BU ARADA ÇOK HIZLI CEVAP VERDİN BEKLEMİYODUM YANİ Gülümseme AMA ŞİMDİ BEKLİYOM Gülümseme YARDIMCI OLABİLİRSEN SEVİNİRİM

Badboy 07.04.2006 17:17:12

E PEKİ GİRDİM KONUYA DA KARŞIMDAKİLER GÖRÜYORMU HAREKETLİ OLDUĞUNU PEKİ ? BU ARADA ÇOK HIZLI CEVAP VERDİN BEKLEMİYODUM YANİ Gülümseme AMA ŞİMDİ BEKLİYOM Gülümseme YARDIMCI OLABİLİRSEN SEVİNİRİM
Tabiki görüyor... Onlarda sende hareketli olarak görüyorsun... Göz kırpan

ecus.bucus 13.04.2006 07:20:14
Forumda hareketli avatarlar hareketli olmaz ama msn de avatarımız hareket eder....

askiimmm 13.04.2006 12:55:51
Forumda hareketli avatarlar hareketli olmaz ama msn de avatarımız hareket eder....
ediyosa benimki neden etmiyo yaaa Üzgün((((((

Badboy 13.04.2006 13:10:54
Sen benim dediğim konudaki hareketli görüntüleri yükle... Onlar hareketli olur... Ancak normalde forumda hareketli olan resimler (gif dosyaları) msn messenger üzerinde hareketli olmaz!!!

askiimmm 13.04.2006 20:34:47
Sen benim dediğim konudaki hareketli görüntüleri yükle... Onlar hareketli olur... Ancak normalde forumda hareketli olan resimler (gif dosyaları) msn messenger üzerinde hareketli olmaz!!!
badboy senin dediğini indirdim indirdimde işe yaramadı bennim istediğim görüntü resmime gif koyabilmekti olmuyosa ben bu konuyu artık unutucam zaten

Badboy 14.04.2006 08:04:50
MSN Messenger gif dosyasını (hareketli olanları) desteklemiyor maalesef... Kararsız

msnuzman 14.04.2006 16:44:31
Ben herkesın aksıne konusayım evet olur  yanlız goruntu resımlerı kesınlıkle .gif den olusmaz veya png. veya jpg den cunku yukledıgın her goruntu resım .swf dosyasıdır yanı yukleyecegın her dınamık goruntu resmı. swf dır dınamık goruntu resmı ıcın  bunun ıcın macromedıa flash programı cok ıyı bılmem lazım yanı goruntu resımı olusturacak sonu .swf yanı flash olan sonra bunu .fla cevırıcek ondan bunu .mco dosyası yapıcaksın .veya .mct dosyası yapıcak yanı senın anlayacagın senın ıcın cok zor ıslem =) ama ben yaparım gercı hazır olanlar varken bu kadar zahmete gırılmez bunu da unutma =) ama gene teknık bılgı vereyım demek ıstedım =)

sımdı herkese kolay gelsın

Badboy 14.04.2006 16:49:17
Ben herkesın aksıne konusayım evet olur  yanlız goruntu resımlerı kesınlıkle .gif den olusmaz veya png. veya jpg den cunku yukledıgın her goruntu resım .swf dosyasıdır yanı yukleyecegın her dınamık goruntu resmı. swf dır dınamık goruntu resmı ıcın  bunun ıcın macromedıa flash programı cok ıyı bılmem lazım yanı goruntu resımı olusturacak sonu .swf yanı flash olan sonra bunu .fla cevırıcek ondan bunu .mco dosyası yapıcaksın .veya .mct dosyası yapıcak yanı senın anlayacagın senın ıcın cok zor ıslem =) ama ben yaparım gercı hazır olanlar varken bu kadar zahmete gırılmez bunu da unutma =) ama gene teknık bılgı vereyım demek ıstedım =)

sımdı herkese kolay gelsın
Arkadaşım ben yukarda ne belirttim zaten gif dosyaları olmaz ama özel hareketli avatarlar vardır dedim... Ancak üyemiz gif resimlerini istiyor bunuda yukarda belirtmiş... Dolayısıyla sende farklı birşey sölememişsin... Yani gif uzantılı dosyalar msn messenger'da hareketli olmuyor!!!

bycanertk 14.05.2006 10:00:39
keşke destekleseydi ama gerçekten güzel şeyler yapanlar var mesela kutlar vadisini hareketli yapıyolar bana bir kaç sahne lazım ama yapamıyorum biraz yardım edin ltf.

pexer 20.06.2006 18:43:55
yha-su-ahmetbizidiskoyagotur yazısını nasıl yapıoz beyler hemn bi cvp attın nasıl yapacağımız öğretibi yha

GirlsTeam 15.07.2006 20:21:05
paylaşım için tşkürler(bişi diil diosanız karmamı arrtırın)

HAFSA 31.01.2008 01:13:00
pek anlamıyorum dediklerinizden ya ama bende hazır görüntü resmi var ama o resmi koyduğumda hareketli olmuyo nrden eklicem inş. demek istediğimi anladınız

Sayfa: [ 1 ] 2

eXTReMe Tracker