FoRuMsN.CoM Sınırsız Paylaşım (Arşiv Ana sayfa) => Bilgisayar & Donanım Sorularınız

Konu: pc çok yavaş

Sayfa: [ 1 ]

ღ♥ღ ρяєηѕєѕ ღ♥ღ 04.07.2008 15:44:42
benim pc neden bu KADAR ağır hızlandırmam için ne yapmalıyım..bide en güzel virüs programı hangisi bendeki pek işe yaramıyo sankiteşekkürler..........

¤ Уคкuzλ Қσŋדµ ¤ 04.07.2008 18:13:47
benim pc neden bu KADAR ağır hızlandırmam için ne yapmalıyım..bide en güzel virüs programı hangisi bendeki pek işe yaramıyo sankiteşekkürler..........

Yavaş olmasının bir çok nedeni vardır. Mesela RAM'ı az olabilir, İşletim sisteminiz eski olabilir yada bilgisayarı yavaşlatan programlar yüklüdür. Hızlandırmak için ise RAM takmanız yada dediğim gibi bilgisayarınızı yavaşlatan programlardan kurtulamanız gerekmekte...

En güzel ve önerdiğimiz virüs programı ise Kaspersky virüs programıdır

ღ♥ღ ρяєηѕєѕ ღ♥ღ 05.07.2008 11:41:55
bilgi için teşekkür ederim ¤ Уαкµzα Қσŋדµ ¤

αβśoluţə 13.08.2008 01:38:46
Yakuza Kontu önerdiğin program güzel program da yine paralı.Ben eset nod32 kullanıyorum.Kaspersky yerine onu aldim.Ayrica bilgisayarin yavaş olma sebebleri doğru+ bilgisayar bi zamandan sonra mı yavaşladı yoksa hep yavaş mıydı.Önerim ram tak.Çünkü epey ucuzladı Kahkaha

xmemoxmaso 23.11.2008 05:25:10
 ya benım pc oyuna girdimde pc kapanı yor format atım gine aynı deden olu yor ?

Badboy 23.11.2008 11:46:35
ya benım pc oyuna girdimde pc kapanı yor format atım gine aynı deden olu yor ?
Donanımsal veya sürücü sorunu olabilir. Ekran kartınızın sürücülerini (driver) güncelleyip bir deneme yapın.

Sayfa: [ 1 ]

eXTReMe Tracker