|
||
![]() Sitemizle Nasıl tanıştınız ? Not= Sadece oy veren yada yorum yazan üyelerimize +1 karma, hem oy veren hemde yorum yazan üyelerimize +2 karma verilecektir... |
||
|
||
| Ben bu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ile tesadüfen tanıştım ama buraya üye olduktan sanra devamlı girip yorum yazmam ve paylaşımda bulunmam canım arkadaşım sayesinde oldu... Teşekkürler Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ![]() ![]() +2 Karma eklenmiştir |
||
|
||
msn de bir sorunum vardı..google da gezerken tesadüfen bu foruma rastladım..![]() +2 Karma eklenmiştir
|
||
|
||
Nası TanışmadımKi Birqün Jessicayı Google da Ararken Rastladım.. ![]() +2 Karma eklenmiştir
|
||
|
||
ben googleden msn avatarı nasıl hareketli olur diye aratmıştım forumsn çıktı bende çok beğendim ve üye oldum iyikide olmuşum
![]() +2 Karma eklenmiştir |
||
|
||
bende saolsun Yakuzakontu sayesinde tanıştım bırakacagımıda sanmıyorum![]() +2 Karma eklenmiştir
|
||
|
||
yakuza sağolsun zararlı alıskanlıklarla tanıstırıyo müptela etti valla forma![]() iyiki gelmişim +2 Karma eklenmiştir
|
||
|
||
Google'dan forum diye arıyınca ilk olarak forumsn çıkmıştı, girdim baktım gördüm... Ama cidden Güzel Bir Forum Şahsen Ben Çok Seviyorum ![]() +2 Karma eklenmiştir
|
||
|
||
| oğuzhan bahadır sayesinde tanıştm. Kendisi sınıfta kaldığı için forumda artık yok ama.. olsun.. Biz varız ![]() +2 Karma eklenmiştir Kişiler hakkında küçültücü yorum yapmak yasaktır. |
||
|
||
| Selam FoRuMsN ile tesadüfen tanıştım bu bir kaç dakika önce oldu. Size iyi çalışmalar diliyorum. Bye +2 Karma eklenmiştir
|
||