|
||
Sevgili Forumsn moderatörleri ve diğer arkadaşlar, telefonum n73 ve çektiğim bir videoyu youtube vermeyi düşünüyorum ama ne yazıkki nokialar .3gp olarak kaydediyorlar videoları... eh böyle olunca youtube da kabul etmiyor, bana bir video converter program lazım yardım ederseniz sevinirim yanlız denenmiş ve sağlam program olursa sevinirim şimdiden çok saolun!!
![]() |
||
|
||
| Öncelikle konu açarken ''Yardım Lütfen, Bana yardım edin'' gibi başlıklarla konu açmayınız. Ve açtığınız konuyu doğru bölüme açınız... Konu Gerekli Bölüme taşınmıştır... Sana önerebileceğim çok kaliteli bir program var tavsiye ederim ayrıca forumdada mevcut Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Süreli değildir di mi ? | ||
|
||
Süreli değildir di mi ? Benim verdiğim linkten indirirsen süreli değil içinde serial mevcut
|
||
|
||
Evet gördüm teşekkür ederim Yakuza Kontu'm ![]() Yanlız şu uyarıları biraz daha arkadaşça yapsan tam süper olacak
|
||
|
||
Yanlız şu uyarıları biraz daha arkadaşça yapsan tam süper olacak ![]() Bundan daha arkadaşça uyarı nasıl yapılır ki ben sadece sözlü uyarı yapıyorum. Hatta buna uyarı bile denemez Forumun düzeni için böyle olmak zorunda Sen benim diğer uyarı şeklimi görmedin, zaten görmenide tavsiye etmem. Görünce bunun ne kadar arkadaşça bir uyarı olduğunu anlarsın zaten...
|
||
|
||
Umarım
|
||