|
||
| Fethiye'de, özel bir radyonun düzenlediği geleneksel eğlence gecesinde,12 yaşındaki ilköğretim 6. sınıf öğrencisi dansöz olarak, 14 yaşındakibaşka bir ilköğretim öğrencisi de striptizci olarak dans ettirildi. Yaşananlara tepki gösteren vatandaşlar gösteriyi alkışlamadı. Fethiye Salı Pazarı Meydanı'nda dün akşam düzenlenen eğlence gecesinde, yerel sanatçılar ve müzik grupları sahne aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise gösterilerin şekli değişti vesahneye dansçı kızlar çıkmaya başladı. Saatler ilerledikçe yaşsınırının düştüğü gecede sahneye son olarak iki küçük kız, dansçıolarak çıktı. İzleyicilerin alkışlarını bıçak gibi kesen ve moralleri bozan olaysonrası sahnede dans etmeye başlayan 12 yaşındaki Binnur N. profesyoneldansöz kıyafetleri içerisinde ter dökerek alkış almaya çalıştı. Fethiye Akıncı İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi olduğunu belirtenBinnur N. sahne sonrası kendisine sorulan sorulara, "İlk defa dansediyorum. Yaptığım oryantal dans bence güzel oldu ve izleyenlerbeğendi" dedi. Küçük kızın ardından sahneye çıkan 14 yaşındaki Fethiye Vali RecaiGüreli İlköğretim Okulu öğrencisi Esra K. ise tabure üzerinde yaptığıstriptiz şovuyla herkesi şaşkınlık içinde bıraktı. Geceye katılanlarınanlam veremedikleri ikinci dans şovda yaklaşık beş dakika sürdü. Gösterisi sonrası röportaj yapılan Esra K. da, "İlköğretim okuluöğrencisiyim ve yaptığım modern dans. Yaşıma göre bu dansa uygundeğilim ama annem ve babamdan izin aldım" dedi. Fethiye'den hiçbir protokol üyesinin katılmadığı gecede ilköğretimöğrencisi kızları sahneye çıkartarak dans ettiren gecenin organizatörüise "Çalışmalarımız alkışlanıyor, seneye daha iyisini yapacağız" dedi. Rezalete valilik el koydu Muğla'nın Fethiye ilçesinde yerel bir radyo kanalı tarafındandüzenlenen gecede küçük yaşta kız çocuklarına dansöz kıyafetigiydirilmesi ve striptizci gibi dans ettirilmesi olayına valiliktarafından el konuldu. Dün akşam Fethiye Salı Pazarı Meydanı'nda yerel radyonun düzenlediğieğlencede 12 yaşındaki ilköğretim 6. sınıf öğrencisi dansöz olarak, 14yaşındaki başka bir ilköğretim öğrencisi de striptizci olarak dansettirilmişti. Yaşanan kriz ile ilgili olarak konuşan radyo yetkilisi veorganizatör Saadet Ecehan, "Bu sadece bir eğlence" diyerek kendinisavundu. Muğla Valisi Ahmet Altıparmak ise "Olayı araştırıyoruz ilgililer hakkında gerekli soruşturmayı yaparız" dedi. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
gereği inş. yapılır
|
||
|
||
bencede inş. gereken yapılır bide bu sadece eğlence diye savunmuş kendini ya![]()
|
||