|
||
evet arkadaşlar aşagıdaki link gerçekten gerilim dolu bir Link... ölevideo yok her şeyi kendin yönetiyosun..ilk başta isminizi sorcak firstname yazan yere isminiz yazın yanındaki inital e isminizin baş harfiniyazın sonra yandaki procced a basın ve isminizin yazılı olduğu bir kagıt gelecek orda da procced a basın.. ve işte korku dolu dakikalar başlıyo..ordaki oda lardan birilerine tıklayın zaten gerisi gelir Lütfen maceracı arkadaşlar tıklasın ... daha etkili olabilmesi için bu işi karanlık bi odada yapnız sonra bana bune ya demeyin. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| gerçekten korkunçtu arkadaşlar ışıklar kapalı tutun ve sesi açıp yapın:D ..Paylaşım için Teşekkürler..
|
||
|
||
| bende katılıyorum güzel bişeydi bide ışıklar açıkken denicem sağol cıa | ||
|
||
bana fazla etki yapmadı.ama genede saol
|
||
|
||
Rica Ederim arkadaşlar teşekkür ederim
|
||
|
||
| hani kapının camından içeri bakarken geçen siyah bişi var ya titredim yerimde o geçince xD çokçokçokçok saol süper bişi bu ya!
|
||
|
||
vayy 10 yasındasın ama zekı cocuksun işi biliyorsun bu aralar pek urkek oldum ben ya golgeden bıle tırsıyorum
|
||
|
||
Aman ya garez filminin flas oyunu gibi bişey bu korkunç geldiyse filmini izlemenizi tavsiye ederim beni pek sarmadı
|
||
|
||
ben sınekten bıle korkan ınsanım yakuza
|
||